Frivillig träning #1

Första sommarträningen för året är nu avklarad. Bröderna Gustafsson hade innan denna träning köpt Vm-bollen "Jabulani" som det spelades match med. Rasmus "Zlatan" Sundkvist visade bland annat upp hur mycket bollen kan vobbla om man får på en riktigt fin träff.

Matchen vanns utav lag Rebwar, Josef, Ola och Karre plus 1/2 Berntsson. Rebwar visade upp grymma målvaktskunskaper och gjorde en demonräddning på ett av Jonas stenhårda skott. Det gick ett sus genom spelarna på träningen när Rebwar gjorde räddningen som bara log, precis sådär som bara Rebwar kan.

På vägen tillbaka till omklädningsrummet spelades det fotbollsgolf som vanns av mig själv och Razzie. Karre var oerhört nära att knipa segern men hans sista boll landade tyvärr bakom ett träd. Efter ett försök med en "Happy Gilmoure" fick han tyvärr kapitulera.

Lag 1
Karre, Josef, Rebwar, Ola och 1/2 Berntsson

Lag 2
Billa, Jonas, Rasse, David H och 1/2 BerntssonSiggan var inte där men han är härlig ändå.

Billa

Frivilliga träningar

Tisdag och Torsdag denna vecka är alla i seniortruppen som är sugna välkomna upp på Arena Grosvad. Ni som oroar er över att inte hinna hem till VM behöver inte göra det. Vi slutar i god tid så att alla hinner hem. 

Kl 18:30

Ny ledare i VM-tipset

Nu är ställningen i VM-tipset uppdaterad igen. Efter en monsteromgång har Josef gått från mitten till ledning med en poäng över Adde Karlsson och Jocke Larsson. Det är uppdaterat efter det blev klart vilka lag som gått till åttondelsfinal. I fortsättningen kommer poängen för kvartsfinallagen när alla kvartsfinallag är klara osv.