Höstmörkret

Det börjar blir mörkare och mörkare utomhus och det härliga då är ju att inomhussäsongen snart är här. Tills inomhusträningen tänkte jag åtminstone ladda med lite Tomas Di Leva. Inomhussäsongens första mål tror jag kommer att göras av Sigurdur som utlovat en satsning denna säsong. Årets första tunnel tror jag görs av Josef och årets första långskott av Eric"Det är inte alltid lätt att vara från rymden." - Di Leva

Billa

Träningsstart inomhus

Inomhussäsongen drar nu äntligen igång. Träningsuppehållet har varit behövligt vilket betyder att det är många sugna ffk: are som bara väntar på att få sparka lite på bollen. Vi kommer till att börja med träna onsdagar 18:30 20:00 i Tennishallen/Siemenshallen och söndagar 19:00 - 20:30 i Bergskas idrottshall.
Den 3: e november blir första träningstillfället vilket är en onsdag och sedan så rullar det på med onsdagar och söndagar ett tag.
Kläder för löpning utomhus ska medtagas på onsdagar då vi pga att vi bara har en timmas träningstid kör uppvärmningen utomhus för att optimera vår träningstid.

Billa

Ett litet förtydligandeTänkte bara förtydliga det där med "hundra procent" ifrån föregående inlägg... Förövrigt har jag hört att det ryktats lite om att Ismet ska "vara klar" för Sonstorp. Han kommer där att köra till alla bortamatcher.

Billa