Onsdagsträning

Idag hade vi en mycket bra träning enligt mig där vi började med Steffes 10 minuters underbara uppvärmning. (Som förövrigt otroligt många elitlag kör.....)
Därefter tyckte Herr Dyverfeldt att det var nog och vi började köra matcher istället där det ofärgade laget gjorde en mycket imponerande insats och gick segrande ur dagens poängtävling..
Ofärgade laget var:
Dyverfeldt
Robin
Hedkrok
Robban A
Något annat värt att nämna från träningen var att den gamle J-lagskaptenen Olle Lundqvist var och gjorde sin första fotbollsträning på 3 år..
Han gjorde väldigt bra ifrån sig och kan bli ett bra tillskott för oss iår om han fortsätter träna med oss och även med Max, Karre och Billa i Örebro..
Citat Max från Atlas cup:
" Fan grabbar, sen jag började att plugga i Örebro så har jag blivit så sjukt vältränad, brudarna bara vill ha mig var jag än går.."
Poängtävlingen:
Rebwar 1
Rasse 2
Lill-halle 1
Johnny 2
Dyverfeldt 2
Costas 1
Gerson 1
Robin 2
Max 1
kevin 1
Robie S 1
Hedkrok 1
Robban A 1
Nog om dagens träning och om Max vältränade bringa..
Träning igen på söndag kl 19:00 på bergska då vi tar ut laget till Boren cup..
Väl mött
/Robin
Allas våran Johan Niklasson och Olle Lundqvist
Allas våran Johan Niklasson och Olle Lundqvist

Städning Atlascupen

Halloj seniorer!!

Nu har jag planerat in oss på olika tider då vi ska hjälpa klubben med Atlascupen..

Tisdag 27/12 kl 18:00
Robin, Skuja och Robie S

Onsdag 28/12 kl 20:00
Gramma, Karre, Dennis H och Richard J

Torsdag 29/12 kl 13:00
Ramsey, Max, Hedkrok och Hutla/Hutka/Hutwa/mr tattoo

Torsdag 29/12 kl 20:00
Thomas Larsson, Robin och Skuja 

Fredag 30/12 kl 20:00
Thomas Larsson


Som ni ser så behöver vi folk på Fredag och sedan om nån mer kan tänka sig att ställa upp på Onsdag och Torsdag kväll.. Ju fler vi är desto snabbare kommer det att gå!

Johnny, Kevin och Dennis A skulle höra av sig till mig (Robin_gsson@hotmail.com 073-0393206) ang när dom kunde.. Ni Andra med som känner sig manade att hjälpa till..
Ni som inte dyker upp på era utsatta tider kommer jag skicka Reine och Dragan på och ni kommer också få ett grymt straff på nästa lagfest!

God Jul och gott nytt år då buksvågrar!

/Robin

Samtal med hemvändande David "Karre/Dafta" Gustafsson

Att Karre är tillbaka i föreningen är en glädje för alla i föreningen. Han är en skicklig fotbollsspelare som gjorde väl i från sig i division- 3. Det är ganska talande för att han är en stark värvning inför denna säsong. Bara det faktum att om man googlar "Karre" får man 5 950 000 träffar.

Billa: Hur känns det att vara tillbaka i FFK?
Karre: Det känns väldigt roligt att träffa alla gamla lagkamrater och vara del av det gamla gäng vi en gång hade. Billa: Rent sportsligt känns det som att division 5 kommer bli någon match för dig?
Karre: På den frågan citerar jag gärna Rimforsa från förrförra säsongen "Klyschor som att bollen är rund och att allt kan hända gäller inte mig, så pass bra är jag. Jag kommer att ösa in mål i femman, mitt FFK kommer springa hem femman lekande lätt, så bra är JAG. http://www.linkopingstidning.se/article/articleview/36588/1/57/ (Länk till Rimforsas kaxiga uttalande)
Billa: Du verkar ha ett gott självförtroende, finns det något som skulle kunna göra att en succé uteblir denna säsong?
Karre: Möjligtvis en svår långtidsskada men jag tror egentligen inte att ens det kan stoppa mig, så länge jag kan stå på ett ben kommer motståndarna att darra av skräck.
Billa: Din broder Josef följde i dina fotspår och gick till Torstorp, hur tror du att det kommer gå för honom? Karre: Josef är en mycket speciellt ung man men han har ett stort hjärta för sin klubb och vad jag förstår ska han ta över TIF-Bloggen. Tydligen ska hans första inlägg vara en hyllning till de blåa TIF.
Billa: okej...?
Karre: Ja vi lämnar det så
Fem Snabba med Karre
Blondin (X ) - ( ) Brunett
Örebro (X ) - ( ) Finspång
FFK ( ) - ( X) TIF
Plugga ( X) - ( ) Jobba på ICA
Högerback (X ) - ( ) Innemittfältare
Tack Karre för att du ställde upp på ett samtal! / Billa