Måndag - Äckliga Mollevallen

Måndag och Mollevallen, spela fotboll på en härlig grusplan var tanken när Ola tog sig upp till Grosvad. "- Mollevallen är hal så idag ska vi löpa på den bara", sa coach Stefan med en glad röst när Ola klev in i FFK-stugan. Ola blev då mycket ledsen och gick ifrån att vara relativt glad till totalt förkrossad. Är det något Ola hatar så är det att löpa, det och galna brudar på dansgolvet.
Efter löpningen var det dags för fysträning. Det blev diverse olika övningar där jag själv visade hur man inte ska göra rygglyft och Hutka visade att det där med att lyssna och sedan göra inte är det lättaste här i världen. Hutka förstår dock inte bättre men kanske var det coach Stefan som visade övningen otydligt?

Roliga saker under träningen
- Rasse kunde inte medverka under träningen pga sjukdom men dök ändå upp för att titta på. Dele sa då till Rebwar "Han är väldigt slö" (följt av ett långt ljust skratt tihihihihi).
- Rebwar var på sitt allra bästa humör men lite dålig i magen, han släppte många ljudliga fisar under fysträningen till Antes stora fasa.
- Asim hade på sig en oerhört gul mössa på sig så att han skulle synas i vintermörkret. Herr Asim var mycket stilig i denna mössa och har fått många brudar tack vare den i sina dagar.
- Wille kom och tränade trots att vi tränade utomhus.
- Johan Niklasson var inte där, han behöver inte träna då han redan har den perfekta kroppen för sin dansshow.

Segrare under träningen - Armhävningar med boll
Tävlingen denna träning bestod i att göra mest armhävningar med två st fotbollar. Favoriter till segern var Dele (Den nigerianska fursten) och Rikard (Mannen med mer hår på bröstet än David Hasselhoff). Hutka och jag själv var lite utmanare till dessa två fysiska giganter.
Tävlingen blev väldigt jämn men efter en stenhård kamp var det ändå jag som tog hem tävlingen. Det känns oerhört skönt att visa vem det är som egentligen är starkast i laget. Jag tycker inte att det var någon egentlig utmaning.
Orsaken att de båda giganterna föll var att Dele aldrig blev trött. När alla andra slutade göra armhävningar tänkte han att då borde han också sluta. Rikard hade ett stort handikapp då hans brösthår väger flera kilo vilket medförde mjölksyra efter ungefär 18 armhävningar. Hutka hade nog kunnat vunnit egentligen men han orkade helt enkelt inte.
Wille var mycket, mycket dålig på att göra armhävningar. Han mäktade endast med tre armhävningar. Wille har dock andra goda egenskaper än stora bröstmuskler.Segerligan
11. Fredrik Billström, Dele Fatoki, Ola Pynnönen och Rasmus Sundkvist
10. Josef Gustafsson
9.  Alexander Billström och Andreas Åberg
8. Sebastian Skuja och David Henriksson
7. Kevin Asp och Gerson Silva
6. Dennis Hallestig och Rickard Johansson
4. Rebwar Ameen, Robin Gustafsson och Joakim Svensson
3. William Jarehall, Sigurdur Stockberg, Johan Niklasson och Jesper Johansson
2. Jesper Johansson, Johnny Andersson, Jimmy Siegers och Ramsey Haider
1. Arian Malakuti, Jan Olofsson, Eric Andersson, Niklas Johansson, Stefam Gram, Stefan Strandberg och Martin Hanssson.

Fyra "män" är nu uppe i ledning i segerligan. Det är dock långt ifrån avgjort och jag skulle säga att det finns en 5-6 stycken potentiella segrare.

På lördag ska vi spela match mot Dagsberg, jag kommer inte riktigt ihåg hur dags men det är i alla fall på sköna Sydvallen i Hageby.

Billa

Uppdatering av segerligan - Söndag

Vinnande laget:
Andreas
Rasmus
Hurta/ Hutka / HOkla/HUTTE/ Huklu//Hoktar/Hunka/HuLTA/HAKTA/Hotra/HULka o.s.v....
Ola


Segerligan
11. Dele Fatoki
, Ola Pynnönen och Rasmus Sundkvist
10. Josef Gustafsson och Fredrik Billström
9.  Alexander Billström och
Andreas Åberg
8. Sebastian Skuja och David Henriksson
7. Kevin Asp och Gerson Silva
6. Dennis Hallestig och
Rickard Johansson
4. Rebwar Ameen
, Robin Gustafsson och Joakim Svensson
3. William Jarehall, Sigurdur Stockberg
, Johan Niklasson och Jesper Johansson
2. Jesper Johansson, Johnny Andersson, Jimmy Siegers och Ramsey Haider
1. Arian Malakuti, Jan Olofsson, Eric Andersson, Niklas Johansson, Stefam Gram, Stefan Strandberg och Martin Hans
sson.

I toppen har nu Rasse och Ola gått upp i delad ledning tillsammans med fursten Dele av Nigeria.
För min egen del är jag mycket bedrövad över min situation i segerligan då jag riskerar att hamna i ett "Billströms-träsk" om Alex (9 poäng) kommer ikapp mig och "Billa" på 10 poäng.


Josef Gustafsson

Del 2 - Bürdenleng och Mr Ex. Och Experten.

 

..”Det är Mr. Ex.”, svarar ’Experten’ kort. ”-Enda sedan den där förbannade Blacka-bloggen publicerade inlägget om oss har inte gjort något annat än att röka.” Han sneglar mot balkongen och blicken är tom. ”- Vi hanterar alla trauman på olika sätt och tyvärr tog det här avslöjandet väldigt hårt på honom. Jag har försökt få honom att sluta och en natt lyckades jag få honom att fimpa cigaretten han för  tillfället satt och rökte och övertalade honom sedan till sängs. Likt förbannat vaknade jag en timme senare av att han sitter och röker på balkongen, igen.” Jag antecknar och inser att ”Mr. Ex” har rökt 300 paket på bara några dagar.’Experten’ reser sig upp och går mot köket. Han har på sig en vit morgonrock och jag lägger märke till att han är väldigt smidig i sin gångstil. Han frågar om jag vill ha kaffe med en sådan auktoritär röst att man inte riktigt har modet att säga nej.

 

Hur resonerar du kring personen som skrev inlägget, ”Mr. Red”?


Jag har inget att säga om honom, han är så lågt under oss att det inte rör mig i ryggen.  Att han överhuvudtaget vågar nämna våra namn i ett av sina inlägg äcklar mig. Dessutom är påståendet gällande hans ”vetskap” om min riktiga identitet horribelt.  Jag är en legend, något Mr. Red inte verkar förstå, säger ’Experten’ och suckar tungt. Hans kroppsspråk symboliserar dominans i dess renaste form och jag drar slutsatsen att ’Experten’ är en man som har en stor förkärlek till makt. Att föra ett samtal ensam denne man skulle i de allra flesta fallen få personen i fråga att känna sig underlägsen, men faktum är att ’Experten’ snarare triggar det mitt ego. Vi är helt enkelt på samma nivå, ’Experten’ och jag.

 

En kopp kaffe senare fortsätter sågningen av ’Mr Red’, men det hela har tagit en mer hatisk ton. Plötsligt utbrister han återigen i ett gällt skrik. Jag förstår nu att den så kallade ’Experten’ är sjuk, mycket sjuk.  Experten fortsätter sedan och spär på elden som plågar relationen mellan han själv och Mr. Red.  ”-Jag är en legend, du förstår det va?, fortsätter han.”- När Mr. Red går ut offentligt med sina kränkande värderingar om mig får det naturligtvis konsekvenser för min image, folk kommer få fel uppfattning om mig som person. Av någon underlig anledning verkar befolkningen i ”Blacka” hylla den såkallade Mr.Red. Detta gör då i sin tur att de patetiska krypen håller hans ord högre än mitt. Det trots att han står långt under mig, och då menar jag verkligen långt under mig. För att få perspektiv på saker och ting, kan man säga att jämföra mig med honom(Mr. Red) är som att jämföra Marsjö-Byle och Sonstorp. Expertens påståendet förbryllar mig verkligen, jag fortsätter anteckna det han säger. Plötsligt lägger jag märke till något som verkligen får mig att höja på ögonbrynet. Jag sneglar försiktigt upp i taket mot en rad neon-blinkande bokstäver som stavar PETER. Runt namnet finns flera mystiska symboler  inristade i något som liknar blod. Jag ryser till, samtidigt som flera tusen tankar och funderingar flyger förbi. Jag kan urskilja att en av symbolerna är snarlik en stjärna, men mer än så går inte att tyda. Dock drar jag mig ifrån att fråga gällande namnet och symbolerna, något som säkerligen skulle kunna få ödesdigra konsekvenser. Jag får allt svårare och svårare att få grepp om denna person som kallar sig ’Experten’, men att han är en mycket stor man går inte att undkomma.  Mina tankar bryts helt plötsligt av en kall hand på min axel. Det är Mr.Ex som kommit in från balkongen, han frågar mig om jag inte ska med ut och ta en ”schigg” som han kallar det. Jag tvekar först, men bestämmer mig sedan för att följa med ut.

 

Väl där ute tänder han snabbt två cigaretter och räcker mig den ena, jag tvekar återigen men tänker sedan att en cigg inte bygger ett beroende utan däremot gemenskap. Det uppstår en stunds tystnad och jag iakttar ’Mr Ex’. Hans utseende är minst sagt underligt och känslan av medömkan växer i mig när ’Mr Ex’ tittar på mig med ett leende som är, milt utryckt, motbjudande.  ”-Det har tagit hårt på honom, mumlar han och kikar in genom fönstret mot ’Experten’. ”-Det går inte känna igen honom längre. Han har en helt annan personlighet efter ’Mr Reds’ avslöjande , säger ’Mr Ex’ med vedervärdig stämma samtidigt som han fimpar ciggen och börjar på sin andra.  Jag kikar in mot ’Experten’ som nu sitter och putsar på ett basebollträ. ’Mr Ex’ noterar detta och brister ut i ett osmakligt skratt. Han berättar att ’Experten’ en gång haft inbrott. Tjuvarna hade kommit undan med ett usb-minne som innehöll väldigt känslig information och ’Experten’ blev så klart mycket upprörd. I flera månader letade han efter tjuvarna och till slut hittade han dem av en slump på en bar. ’Mr Ex’ tar fyra halsbloss innan han fortsätter berätta att dessa tjuvar idag inte kan gå. ”- Han slog sönder knäna på dem med det där baseballträet, den sjuke fan”, viskar han och pekar in mot ’Experten’ och basebollträet han sitter och putsar. Jag frågar om han vad ’Mr Ex’ tycker om Blackabloggen, men han ger mig inget svar. Istället sitter vi 15 min i tystnad medan ’Mr Ex’ röker upp sina sista sju paket ”schigg”.  Under tiden hörs illvrål inifrån. Experten har börjat spela poker..