Frivillig träning #1

Jag har fått rapporter ifrån Jonas att det kom tre spelare på dagens träning. Vi får istället ta nya tag på tisdag och hoppas på en bättre uppslutning då. Annars är det Finspångscupen fredag-söndag där många ifrån klubben kommer vara med och hjälpa till. Vi kanske syns på Arena Grosvad.

Billa

Frivilliga träningar

Ett populärt inslag tidigare år, vad säger ni? Vi kör i år med va? Min tanke är att vi ska försöka köra tisdagar & torsdagar kl 18:00. Som tidigare år kommer vi spela mest match och avsluta med den klassiska fotbollsgolfen. Detta år kommer en segerliga föras på fotbollsgolfen. Självklart är det frivilligt att komma på dessa träningar så vill man inte behöver man inte.Billa

Matchreferat Kisa United - FFK 2-0 (0-0)

http://finspangsfk.se/web/index.asp?FolderID=1212

Återigen en storsågning i matchreferatet. En sak vill jag göra klart och det är att vi inte får göra det lätt för oss som vi har gjort i tidningarna att skylla på inställning och missade målchanser. Felet ligger inte där utan det är andra saker vi behöver jobba med. Självklart skadar det aldrig att sätta de få målchanser man skapar men vi måste också klara av att skapa fler målchanser.
Att inte ramsey och Jocke fick hoppa in mot Kisa är något jag tycker är helt sjukt. Att följa med ända till Kisa för att titta på i 90 minuter och sedan bara åka hem är inte okej. Speciellt inte när det såg ut som det gjorde på planen.

Billa