Nyförvärv 3

Sådär nu är Silly season över och det har varit mycket fram och tillbaka och spännande. Men som sig bör så gör vi klart med några till precis i sista sekund.
 
här kommer en kort presentation av våra nyförvärv för året. (g-son och gustaf har redan presenteras!!)
 
Admir Talic´
 
+Lugn på plan
-Kort stubin
*Spelskicklig
*Allt förutom back
*24 år
 
Obs!! har bestämt sig men proffs som han är går hans kontrakt ut vid nyår och därefter återstår lite förhandlingar med Torstorp
 
William (wille) Jarehall
 
 
+ Kämpar hårt i båda riktningar
* Yttermitt
- Drar på sig för många straffar
* Har en otroligt snygg mamma enligt Herr Ditreicht
 
Bahram Khorami
 
+ Teknisk, bra med boll
- Hett temperament
* Skön kille
* Mittfält/anfallare
 
Johan Ohlin
 
+ Pådrivare
- Hett temperament
* Äldst i Laget
*Mittfält
 
Jonas Walfridsson
 
+Löpstark
-
*Yttermitt
 
Robin Daagh
 
+ Stor stark
+ Bra bollhållare
- Dålig på hemjobb
* Anfallare
 
Fredrik (Kalle) Pettersson
 
+ Bra spelsinne
+ Bra bollhållare
* Bonde
- Jobbar mycket på gården
* typ släkt med Costas- syrran är gift med Costas kusin
 
 
Sådär ja, Då har ni en bild av vilka nyförvärv vi fått iår. Jag är otroligt nöjd med dom spelare vi fått då det känns som dom passar bra in i gruppen och alla är aktuella för A-lags spel. Känns riktigt bra för tillfället och tror vi har en väldigt rolig säsong att vänta.Nu när Jonny coach har fåttklart vilken trupp han har att jobba med är det bara att sätta igång med det hårda arbetet i januari för att få en framgångsrik säsong.
 
Svårt att sätta statusen på truppen men med dom nyförvärv vi fått och dom som redan finns i truppen börjar ju drömmarna om avancemang komma. Jag hoppas och tror att alla har samma inställning och mål som jag och är villiga att lägga ner det jobbet som kommer behövas för att nå dit.
 
Närmast har vi Atlas cup som spelas den 29/12 uppe på grosvad och vi kommer ha 2 lag med. Hur trupperna ser ut är inte helt klart för tillfället men det kommer en uppdatering om det så småningom.
 
över och ut//Costas

Nyförvärv 2

Vi har nu dom senaste dagarna gjort klart med ytterligare 4 nyförvärv.

här kommer en kort presentation av dom så kommer bilder och mer info lite senare.

Johan Ohlin

Kommer från FFK men gick till sonstorp och har spela sporadiskt under dom senaste åren.

Jonas Walfridsson

Följer med G-son från sonstorp till FFK

William "wille" Jarehall

Kommer även han från FFK men spelat i FFK dom senaste åren. Tillbaka och taggad till tusen

Barham Khorami

Varit i FFK innan men spelat i torstorp senaste tiden.

Som sagt så kommer det mer utförliga presentationer senare och även bilder. Det man kan konstatera är iallafall att vi är lite som barcelona. Har du en gång lämnat kan du alltid tänka dig att komma tillbaka. Det ser vi som jättepositivt för klubben och visar att vi alltid låter folk göra nya satsningar om dom vill men alltid är välkommna tillbaka.

Johnny (dietrich) Heinonen-Andersson

 
Då jag fick en 30 minuters lång utskällning av Johnny för att han aldrig var omnämnd här på bloggen så tänkte jag göra ett kort inlägg enbart om allas våran egen Mr Dietrich.
 
Johnny är 30(nånting) år och gillar att käka pasta och dricka folköl om dagarna. Han är en förunderlig man som har väldigt många (roliga) historier som han brukar dra i omklädningsrummet. Nu när har han hittat kärleken verkar det som om han längtar efter barn,hus,labbis och en fet volvo V70. Han är dock inte ett dugg förändrad i omklädningsrummet och drar sina historier som vanligt som glädjer oss alla.
 
Man kan alltid lita på att han säger något du skrattar åt om det så är med mening eller bara en sån där fundering som han har gått o tänkt på i flera veckor och frågar juniorerna om tips i dessa frågor då dom oftast har mer erfarenhet än han i den aspekten.
 
Om något försvinner kan man alltid lite på att det är johnny som har lyckats få med sig det på något konstigt sätt. Vår materialare Reine är galen på johnny då han fått låna 2-3 par benskydd men inte lyckats lämna tillbaka dom på ett år så nu får han inte ens ha på sig en väst på träningarna.
 
Avslutar med ett typiskt Johnny skämt.
 
Det var en amerikan,en kines och en tysk som kom vilse i skogen. Amerikanen tog självklart kommandot över situationen och delade ut uppgifter till dom andra. tysken skulle samla ved, amerikanen se över omgivningen efter eventuella flyktvägar och kinesen skulle ska supplies.
 
Efter ett tag så var både amerikanen och tysken tillbaka i lägret men upptäckte att kinesen saknades. efter att ha väntat i ett antal timmar bestämmde dom sig för att leta efter honom och gick runt i skogen och letade. Dom kom fram till en dunge där kinesen hoppar fram och ropar suupppliies.
 
ps för er som inte fattar kan inte kineser säga R och trodde att amerikanen menade att han skulle fixa en surprise(överraskning).
 
Som sagt..nivån är hög men vi älskar johnny ändå.
 
//Costas