Uppflyttning?

Eftersom Krokek B lämnade WO mot Lotorp tyder allt på att FFK U flyttas upp från klass 3 till klass 2. Det är självklart ett glädjande tecken på viss framgång inom föreningen.

A-laget ligger över strecken med två omgångar kvar (SIK borta & Linköping hemma). Jagande Örtomta som ligger tätt bakom med endast en poäng har ett relativt lätt motstånd kvar där Vånga är oberäkneliga eftersom de inte tränar(!) och ett Sturefors som ändå bör vinna. Men Linköpings lagen har ingått i en s.k blodspakt och gör allt för att hålla kvar kommunlagen i div 5. En läggmatch är därmed inte helt omöjlig. FFK har allt i egna händer och 6 av 6 poäng är av högsta prioritet. Låt oss fixa det här nu så vi kan börja ladda upp inför nästkommande säsong på en nästintill perfekt Mollevall (reflektion sedan förra året).

Visca FFK

RÄDDAREN I NÖDEN?

Idag ryktas det att en livslevande legend ska göra en sensationell comeback på "Grosvads sköna plan". Det uppges i press att han ska ha tröttnat på hur det såg ut i helgens match mot Skärblacka och ska då återupprätta FFKs heder genom att förstärka truppen. Denna man heter Martin.