Hockeymatchen

Så var det dags för den årliga hockeymatchen!!!!
 
Detta brukar vara en prestigefylld kamp mellan dom äldre och dom yngre och så även iår. Vi var lite färre än vanligt men det är väl pga att så många fruktar mitt dödligt hårda slagskott.
 
Jag hade inte tänkt förlora detta år då jag skulle vara med dom äldre och kallade in vår b-lags spelare matte lilja som är känd som "mini-Datjuk".. Dock gjorde någre sena avhopp att han kom i det äldre laget och jag det yngre.
 
Vi yngre hade allt spel och spelade ut dom gamla totalt hela matchen igenom men dom fega krakarna skickade bara fram lilja så fort dom behövde göra mål. Han snurrade upp oss på läktaren om man säger så.
 
Efter första halvan av matchen så ledde dom gamla med 10-3..Då bytte vi målvakt och vi satte upp ett tempo dom gamla inte kunde hänga med i. Vi nådde upp till 14-14 genom bländade forwards spel av robin(holmström) daagh. Snabba uppspel mellan Valen och g-son, Hårda tacklingar från billa mig och forsner och ett bra målvakts spel från den gamla räven gramma.
 
Tyvärr så lyckas dom gamla sno pucken när vi tror spelet är avblåst och sätter en puck i tomt mål i stort sett..
 
Som vanligt vinner alltså dom gamla på fusk....Enligt oss yngre var det fusk;)
 
tackar alla inblandade för årets uppvisning i en bländade powerhockey och längtar redan till nästa år.
 
//Costas

Seriekaos

Sådär efter mycket om och men så verkar serien vara spikad inför 2013. Vi kommer ha hela 7!! lag som kommer upp från 6:an.

Efter lite kalabalik i Linköping så fastställdes serierna inför 2013. ÖFF hade missat att erbjuda Klockaretorpet en plats i femman när Lindö FC tog steget upp o ersatte Kimstad i div 4 som drog sig ur o börjar om i sexan. Därför var det tvunget att bli 13 lag i en serie, vilket det blir i Östra serien och Hannäs vart erbjudna en plats i mellersta.

. Så serien kommer se ut enligt följande inför 2013

Div 5 mellersta Östergötland

Finspång FK
BK Hird
Norsholm IF
Reijmyre IF
Slätmons BK
Sonstorp IK
Stjärnorps IK
Sturefors IF
Tallboda IF
Tannefors IF
IFK Wreta Kloster
Hannäs IF


Tydligen så blev det kaos när kimstad drog sig ur 4:an och lindö FC fick deras plats. Det innebar att ett till div 6 lag skulle upp i 5:an och Hannäs fick frågan och tackade ja. Problemet var att Klockartorpet låg före i kön men fick inte frågan. När detta upptäcktes löste ÖFF det genom att flytta upp klocket till 5.an med!! Dock i östra serien vilket innebär att det är 13 lag i den serien.

Känns tyvärr som fotbollen i östergötland är på dekis vilket är otroligt synd.

Nu blir det väl ett jääääävla liv med va fan jag är inte känd för att hålla tyst.

Då jag kanske uttryckt mig lite klantigt och något specifikt lag känt sig träffat ändrar jag texten. Det jag menar är att dagens spelare inte är redo att kämpa för sitt lag. Känns inte som man vill träna och kämpa för att nå framgångar tillsammans. Man bryr sig mer om att spela i ett lag som går bra just då. Folk slutar träna under säsong om det går dåligt eller kommer bakfulla till match och dylikt. Men vem vet!? kanske jag som börjar bli gammal och tjurig bara..
 
Men men jag tror vår serie kommer bli väldigt intressant iår. Dels för att jag inte har så bra koll på lag som Hannäs eller wreta kloster och dels för att se om kvaliten på serien sänks pga alla div 6 lag.

Jag tror dock att lagen som kommit upp lite på ett "bananskal" är taggade till tusen och kommer satsa stenhårt för att visa att dom kan va med och fightas i 5.an.

Nu har jag väl jinxat sönder oss så att det går åt helvete den här säsongen:P Nej men vi kör stenhårt just nu och är bra med folk på träningarna. Det kommer förhoppningsvis spegla av sig i serien sen när det gäller kondition och sammanhållning.

På lördag är det dags för den årliga hockeymatchen mellan dom äldre och yngre i a-laget. Är det någon som inte anmält sig så hör av er till mig så skriver jag upp er.

//costas