Intresseklubben antecknar!!

Ja det kommer mer, När det finns något intressant att skriva om...
 
Jag anser inte att det är intressant att veta exakt vad som händer på våra träningar då det ofta är samma sak. Fotboll,fys,fotboll. Torsdagar är det gymnastik på medley vilket inte heller är kul kanske!?
 
Sanningen är att jag inte har tid att skriva efter varje träning.
 
Något som däremot är jävligt intressant är att förslagen till serien har kommit. Vi hamnar förmodligen i Div.5 Mellersta med följande lag.
 
1.Finspångs FK
2.BK Hird
3.Norsholms IF
4.Reijmyre IF
5. Saltängens BK
6.Slätmons BK
7.Sonstorps IK
8. Stjärnorps SK
9.Sturefors IF
10.Tallboda IF
11.Tannefors IF
12. IFK Wreta Kloster
 
Detta innebär att det blir 2 lokalderbyn iår vilket är riktigt kul, brukar alltid bli heta bataljer där vad som helst kan hända. Hoppas självklart dock att striden är i toppskiktet iår för alla finspångs lag. Ska bli intressant att se vad Reijmyre har att komma med och vad dom kokar ihop för hemligt lag där ute i bushen.
 
Ska bli skönt att även kunna kalla några andra för Bönder för en gångs skull;) Speciellt herr storbonde Ottoson själv. Går rykten om att han ska lägga ner sin karriär som snickare för att börja föda upp bjärvar. Även fast jag försökt förklara att det bara är ett fantasidjur från serien/filmen Pistvakt så är han helt bestämd över att han ska bli miljonär.
 
Tycker serien ser helt okej ut där det inte riktigt är något lag som sticker ut varken nedåt eller uppåt. Känns som alla kan slå alla. Har dock en liten känsla av att Sturefors kan bli farliga iår. Dom har en jävla kämparanda därute och om dom fått behålla samma lag som förra året tror jag dom blir riktigt farliga.
 
Kommentarer på hur serien ser ut och kanske någon tippning om hur det slutar!?
 
Tänk dock på vad ni skriver. Då jag börjar bli gammal och (vuxen???) så tillåter jag ingen smutskasting på barnnivå.. Lite jävelskap är alltid kul bara det är med glimten i ögat:)
 
Ut och in// Costas

We are Back!!

Så nu har det varit tyst här på bloggen ett tag. Det är för att jag har haft semester där jag varit otroligt upptagen;) plus att jag glömde lösenordet.

Gör en liten sammanfattning av vintern som gått.

Nyförvärv: Här har jag ju redan skrivit en hel del men kan ju säga att det ser riktigt bra ut inför säsongen. Hoppas att alla kör och håller hela året så kan det nog räcka långt.

Hoppas även att några av dom gamla FFK:arna kan köra så som Olle L, Dennis larsson och flera:)

Cuper:

Vi har spelat 4 inomhus cuper under vintern och slutat tvåa vilket innebär att om vi vore triathleter hade vi fått en helvetes massa priser(lite bitter ja).

Försäsong: Vi har kört "frivillig" inomhus träning på onsdagar och söndagar, Har väl legat på ett snitt med runt 20 pers på varje träning vilket är positivt.

Nu är det dock dags för att ta i lite hårdare. Vi kommer börja med att köra medley pass på torsdagar också där vi även kanske löper innan. Sen lite senare kan det även läggas in ett pass till eller lägga in löpning innan onsdags träningen.

Något vi såg förra året var att vi inte orkade riktigt och då går det inte att nå en topp placering även om man har bra spelare.

Sådär ja, lite update:) kommer mer framöver nu:)

Ciao//Costas