FFK-LIU

Ute i ryd i linköping har dom en stor dörrmatta som man tydligen kan använda som fotbollsplan... Nej vars, plan var helt okej om dock lite vågig och sträv men det gick definitivt bättre att spela fotboll där än på vår kära mollevallen.

Vi började med en 3-5-2 uppställning som såg ut som följande:

Mål: Adde E

HB:Johan N
MB: Tobbe
VB: Gerson
HM: David "hutka" H
MM: Dennis L
MM: G-son
MM: Admir
Anf: Daaaaaaagh
Anf: Gustav

Vi startade matchen alldeles utmärkt och gjorde 1-0 i första anfallet efter ca 1 minut. Tror LiU blev lite chockade av vår uppställning och så slog G-son en alldeles utmärkt långboll(Rensning?) fram till daagh som satte dit den perfekt.

Efter det spelade vi helt okej första kvarten där det var jämnt men inga riktigt farliga målchanser för något av lagen. Sen fick vi problem på högerkanten då dom var väldigt offensiva med sina ytterbackar och fyllde på med mycket folk. Ovana och dålig kommunikation gjort att vi kom fel i en del lägen men vi lyckades lösa det oftast ändå. Till slut kommer dom igenom och sätter dit 1-1.. Vi fortsätter vara lite stirriga och börjar tappa mer boll än vi ska och LIU får mer tryck på oss vilket resulterar i ett ledningsmål. 2-1 är resultatet vid halvtidsvila.

Vi går över till en 4-4-2 uppställning där vi direkt tar kommandot och spelar väldigt bra stundtals och vågar hålla i boll och för spelet mestadels. Efter en otroligt vågad passning av deras mittback (Forsner!!) så lyckas gustav få en tå på bollen så den kommer fram till Daagh och återigen är han iskall i avslutet.

Vi hade många hörnor och fasta situationer men lyckas inte riktigt komma till något farligt avslut vilket visar att vi måste träna mer på det då vi har ett antal fyrtorn i laget som borde vara riktigt farliga därframme.

När det är ca 15 min kvar börjar LIU sätta en väldigt högpress och låser oss i stort sett på vår egen planhalva. Vi blir lite stirriga igen och slår bort bollar som vi egentligen kan hålla i och spela upp. Men vi lyckas hålla ifrån och slutreslutatet blir 2-2..

I det stora hela är det en helt okej match men finns många detaljer att finslipa på och även ha mer kyla i uppspel och avslut.

//Costas

FFK-Lindö FC

Fredag 19:15 -5 city gross arena... Det var där och då vi mötte Lindö FC för en träningsmatch som inte skulle gå till historien som den mest välspelade matchen.

Vi kom med det laget jag skrev i förra inlägget och ställde upp enligt följande:
Mv:Jonas
HB:Hurst MB Johan Och edin VB Gerson
HM Kevin MM Jonas W Dennis Gustav
Anf Robin Daagh...

Lindö kom med ett rutinerat lag bestående av gamla rävar som en del har spelat riktigt högt upp i seriesystemet.

Tanken vi hade för dagen var att börja få igång rullet och våga hålla i boll både defensivt och offensivt. Men vi lyckades inte riktigt med det under hela matchens gång tycker jag. Vi spelade stressigt och vågade inte riktigt slå den där bollen till en spelare som kanske hade någon i ryggen.

Vi var inte helt värdelösa dock utan fick till några riktigt bra anfall ibland men då är det touchen som förstör för oss.

Vi kan konstatera att vi har en del att träna på innan seristart´,bland annat touch,avslut och kyla är dom främsta sakerna enligt mig.

Matchen slutade 3-0 till lindö efter straff,hörna och en frispark så vi släppte inte in något spelmål iallafall. Dock är vi alldeles för snälla på plan och låter dom gå igenom för lätt.

Men vi gör en godkänd insats men inte mer..

//Costas

FFK-Lindö FC

Idag är det dags för träningsmatch igen!!

Vi gör vårt andra pass på storplan och det är återigen ute på city gross arena vi spelar..

Idag har vi rätt många borta men ställer upp med ett yngre mer löpvilligt lag.(Förutom mig och robin;) )

Följande lag åker halv 6 mot stan:

Jonas Nilsson
Johan Niklasson
Robin Gustafsson
Dennis Larsson
Gustav Sjöberg
Robin Daaaaaaaaaaagh
Jonas Walfridsson
Robert Ahl
Gerson Da Silva(så jävla coolt namn)
Kevin Asp
David (hutka) henriksson
Edin
Adam
Hurst
Judy

tror jag fick med alla..

Referat kommer antingen i helgen eller på måndag...Jag skriver reslutatet bara efter matchen.