Mustaschkampen

Hallå där,
 
Ett antal av oss i laget har kommit fram till att vi självklart ska vara med och stödja kampen mot prostatacancer genom att vara med i mustasch kampen.
 
Den här ideen kom sig av att en av våra gamla rävar Niklas Johansson som nu spelar i C-laget var med på vår årsfest. Under näsan hade han en riktigt härlig typisk 70 tals musch. Vi noterade detta och undrade varför han såg så otroligt snygg ut. Dom kör  en "tävling" på jobbet där ett antal är med och sparar mustasch fram till ett visst datum. Alla som är med lägger 100 kr och om man bangar eller råkar raka av sig mustaschen under tiden får man lägga 200 kr i potten istället, alla pengarna skänks sedan till cancerfonden.
 
Vi tyckte att vi absolut inte kan vara sämre så Jag,Stenberg,Hietala,Robin,Hutka och några fler tog upp den här utmaningen och kör fram till vår julfest den 21 december. Vi hoppas att fler ska hoppa på och utmanar även samtliga lag i kommunen att haka på det här och göra en rolig grej som även stödjer en god sak.
 
Tanken är att vi ska köra att alla i laget som är med får skicka en bild till mig som kommer upp här på bloggen varje vecka för att se hur odlingen går. Sedan korar vi en vinnare på julfesten som kan gå ett helt år med äran att kalla sig FFK:s fetaste Musche. Ni får jättegärna vara med och skriva vem ni tycker har snyggast mustasch med en kommentar. Även stödja den här saken genom att odla en mustasch själva och lägga ut en bild på finspångs fotbolls gruppen på facebook.
 
Vi var tvugna att slätraka oss för att ingen skulle kunna fuska så här kommer dom första bilderna på hur det ser ut från grunden. Jag själv som inte varit slätrakad på 4 år känner mig nästan ledsen..som att förlora en lem av sig själv. Men men allt för kampen.
 
 
 
 

Kort om söndagen

Gör ett litet gästspel här istället för på min egen blogg av den enkla anledningen att de inte blev någon intervju i FFK TV efter testmatchen. Tänkte därför bara kort ge mina reflektioner som tränare efter det som skedde i söndags.
 
Under veckan satt jag och mixade med lag och vi kallade lite egna spelare som skulle fylla ut lagen för att kunna spela på helplan. Tyvärr ramlade de in återbud både från tilltänkta nyförvärv samt några av våra egna så till slut landade vi i ett 9-manna spel där båda lagen spelade 4-3-2. Upplägget i övrigt kändes faktiskt bra, lite snack innan träningen sedan 25 minuter träning för att avsluta med 2 x 25 spel. Efter det blev det presentation av styrelsen, lite mat och sedan snack av undertecknad och "Hetala".
 
De nya killarna som var på plats är samtliga aktuella (hoppas jag, beror ju på dom själv) eller rättare sagt intressanta, vi kommer under veckan och nästa vecka jobba vidare med dessa namn men även några av de som inte var på plats. Är ju nu det stora arbetet inför 2014 ligger för oss ledare, att jobba på våra egna samt ett par stycken nya killar. 

För min del var det även roligt att se några egna yngre förmågor som inte varit med tidigare som fick hoppa in och lira. Ska jag vara ännu mer egoistisk måste jag säga att jag på något sätt fann suget efter fotboll igen. Efter en säsong där både laget och jag själv underpresterat så var det återigen kul att spela och det har jag nog inte känt sedan jag va hemma och hjälpte Malmköping kvar i fyran 2012 under de sista omgångarna. Så jag kommer iaf gå in i en försäsong med en positiv känsla kring att själva spela. 

Angående FFK TV är det ett koncept vi tror mycket på föra tt få ut information kring laget, spelare och ledare så det kommer leva kvar. Dock är de ju lite uppehåll nu fram tills den 10/11 då det är upptakt men även bjuds på United - Arsenal hoppas vi. Träningen drar igång på allvar den 12/11 och förhoppningsvis är de killarna som vara med i söndags samt någon mer ny intressant spelare med då.
 
F.d Il Capitano

Ny Design

Dags för ny design tyckte jag då sidan sett likadan ut sen innan det var coolt med pagefrisyr. Hoppas ni gillar det.
 
Ps. Egentligen var det så att jag skulle byta en bild bara men fucka upp allting och radera hela sidan. Fick göra om designen från början. kom ihåg lapp till mig själv- Försök inte vara teknisk för du har lika dålig teknik med dator som på fotbollsplan Ds
 
//Costas