Bastuhörnan del 6

 
Nu är det dags igen. Den kritikerrosade serien bastuhörnan kör med ett nytt avsnitt. Är det så att du som ser detta sitter på ett företag eller en stor förmögenhet så finns det möjlighet att sponsra programmet. Hör görna av er till någon inom spelargruppen om nu så är fallet. Så kanske vi kan skaffa en kamera eller något annat kul så ni ser dessa fina kroppar i bättre bild.
Lisa:

Personligen skulle jag vilja se mer av hunken som kom in i slutet... Tack för mig!

Hanna:

Lite mer av nyförvärven skulle inte skapa! Puss o kram på er

Hanna:

Skada menar jag såklart

Mr skinnväst:

Jag tycker att de vore härligt att få en intervju med "Ronny och Ragge" i bastuhörnan med lite skönsång!

en som vet.:

Johnny Andersson

Hietala:

hej på er, jag vet att i hösst så kommer det 2st finnar och är med i pastuhönan, Varmo och Tarmo, inga svenne som ska viisa hur man padar sauna.

Anonym:

Black magic väntas fortfarande som ni lova.

Clara:

Hej! Jag har en liten crush på Timmo. Han vet inte om det...ännu. Men efter den här bastuhörnan där jag fick se kroppen, grrrrr! Jag vet vad jag vill, jag vill se Timmo. Mycket Timmo. Ses på MSN och Lunarstorm ikväll gubben! <3 <3 <3

Puss från Clara

Kalle:

Jag tror bastuhörnan skulle bli så jävla mycket bättre om timmo och Linus tog över! Ut med Stenberg-Robin och in med mildh-Andersson.

L:

Jag skulle vilja se David i bastuhörnan :)

en annan som vet.:

Tycker Stenberg och Tarzan börjar bli för gamla för att hålla i bastuhörnan! Jag säger som Kalle och in med Mildh-Andersson, vilken succé.

Tant Ulla:

Jag vill se Hietala o Reine,riktiga karlar bland småbarnen!!

Kerstin O:

ÅH... ingen vill se T&L i hörnan.. jag vill se Hietala och Reine ta en bastu med två ungdomar med spänst i kroppen. DRÖM!!

Kommentera inlägget här: