Cup-äventyret fortsätter!

I lördags var det dags igen för FFK att bege sig ut i östergötland och spela match i östgötacupen, denna dagen stod Malexanders IF för motståndet på en för årstiden väldigt bra gräsmatta..
 
Matchen då?
 
Vi tar tag i matchen redan från start och skapar tidigt både flera målchanser och fasta situationer och det är på en hörna som ledningsmålet kommer på, där Linus plockar upp returen och skjuter in 1-0 till FFK.
Det är linus som även gör 2-0 till FFK, där han plockar upp bollen vid straffområdet går in och möter tre malexanderspelare själv och lobbar in bollen kyligt.
Men efter målet så ändras matchbilden till att malexander sätter hög press med 3-4 spelare och kommer runt på kanterna och skapar lite halv farliga lägen och där dom reducerar på en straff som domaren tydligen hittade..
 
Andra halvlek var ingen större höjdare fotbollsmässigt mer än att vi visar att vi har orken och tyngden för att spela fotboll och skapa chanser under dom sista 45 också, något som kommer vara viktigt att ha med sig när serien startar i nästa vecka för A-laget borta mot Malmen och jag får inte glömma Emil karlsson galet snygga mål han drar upp i krysset med ett jäkla skott..
 
Det jag tar med mig ifrån denna matchen är att vi bevisar ännu en gång att vi är bra tränade,att dom yngre tar för sig mer och mer och sist men inte minst våran riktigt härliga lagfruost vi hade innan avfärd och som jag hoppas att vi gör fler gånger..
Och en liten annan sak, förbundet kommer ju med nya saker om hur vi spelare ska visa domare, motståndare respekt och sånt, men vad gör dom för domare som inte visar spelare respekt?
 
Resan mot europa fortsätter för FFK i nästa omgång, där vi ställs mot BK Derby(Div3), en match som kommer spelas uppe på grosvad, så håll utkik på hemsidan för exakt datum och tid..
 
 
 
På återhörande NR.1 Jonas Nilsson
 
 
 
Forzafotboll:

Bra skrivet!

Kommentera inlägget här: