Förlust, trots en bra insats!!

Då var det dags för säsongens första hemmamatch i div.5 Mellersta och för motståndet stod Ljungsbro BK, ett Ljungsbro som liksom vi vann i premiären..
 
Tyvärr börjar matchen med att Ljungsbro tar ledningen redan efter 4 minuter när vi tappar markeringen i straffområdet, men vi jobbar oss in i matchen och försöker komma runt på kanterna och med skott rakt utifrån, men tyvärr kommer vi inte närmare ett mål än willes friläge under första halvlek.
 
Andra halvlek ser nästan exakt ut som den första, vi äger lite mer boll, vi försöker och försöker att få in bollen, men det är en sån dag, där bollen tyvärr inte vill in och vi missar ännu ett friläge under denna halvleken genom tobbe.Lungsbro får även dom lite chanser när vi trycker upp laget men inte heller dom gör något mer mål under 90min.
 
Ett oavgjort resultat tycker jag hade varit mest rättvist över 90 minuter, men syftet med fotboll är ju att göra mål, vilket vi inte lyckades med då Ljungsbro hade en riktigt duktig målvakt och vi hade inte den riktiga "killer" instincten  när målchansen dök upp.
Men jag tycker vi ska ta med att vi gör en bra insats resultatet till trots och att målen kommer komma så länge vi skapar chanser..
 
 
En spännande vecka är på ingång med roliga matcher i både östgötacupen och serien för FFK, På tisdag möter vi Derby BK hemma på grosvad med start 18.30 och på söndag spelas det första derbyt av många då vi åker till Sonstorp.
Jocke Larsson:

Klockren analys !
Lycka till med matcherna i veckan

L.E:

Väldigt orättvist... :( Är jätte stolt över min David som borde haft en straff. Du är så duktig gubben

L.E:

Väldigt orättvist... :( Är jätte stolt över min David som borde haft en straff. Du är så duktig gubben

J.W:

Och min lilla Linus, så duktig.. sötnosen borde fått med sig lite fler frisparkar och kanske borde fått in en mål iallafall. Min solstråle, nästa match gör du 3 älskling! Ses när jag har tid, hihi. Puss min linkan, love J.W

FFK fanset :

Bra match i lördags! Tycker framförallt sättet FFK spelar fotboll är riktigt kul att se,stor skillnad mot förra året,med spelare som vill spela för klubben. Lycka till framöver!

Kommentera inlägget här: