Seriepremiär Div.5 mellersta

MALMENS FF - FINSPÅNG FK
12.00 Stångebro Sportfält
 
Startelvan FFK:
Jonas
Robin G (K)
Stenberg
Timmo
Svante
Emil
Wille
Tobbe
Albin
Linus
Gustav
Ers: David, Judy, Moltas och Tapper
 
 
Nu är dagen/matchen som iallafall jag har haft som mål under den mörka vintern och hårda träningen.. Träningsmatcher och östgötacupen i all ära, men det är ju seriespelet man längtar till...
För motståndet står Malmens FF, ett av flera nya lag i div.5 mellersta till denna säsongen. Ett lag som jag personligen inte vet så jättemycket om mer än vad man kan läsa sig till på deras hemsida och den kvarten man hann se när dom mötte Åby i östgötacupen innan vårt möte mot Åbackarna..
Malmen slutade tvåa i div.6 södra förra året efter överlägsna Vikingstads SK och i östgötacupen under 2014 så slutade dom på sista plats på 1 poäng, 6-25 i mållskillnad i vad jag måste säga var den tuffaste gruppen med lag som Kuddby, Åby, Skärblacka och Loddby.
 
 
Jag hoppas att vi kan göra en riktigt bra insats och ta poäng, men en premiär är alltid en premiär och är alltid nervöst hur mycket erfarenhet man än har på denna "nivån" men gör vi som vi gjort under matcherna på försäsongen och jobbar för varandra så ska det mycket till för dom flesta lagen att ta tre poäng mot oss..
Jocke Larsson:

Lycka till grabbar i premiären idag !

Kommentera inlägget här: