Telleskog till FFK

Richard Telleskog (TIF,Igelfors,LIF)

Vi hälsar nästa nyförvärv välkommen. Den hårdskjutande vänsterfoten som det pratas om tillhör Richard Telleskog. Han lämnar Lotorps IF för att testa lyckan i FFK, trots att hårdsatsande TIF ville se honom i deras färger. Richard är en spelare som ledarstaben velat ha från första dagen på frimånaden så vi är självklart stolta och glada att vi knutit till oss Richard.

-          Hur kommer det sig att du tillslut valde Finspång Fotboll Klubb?

-          Efter ett par provträningar så måste jag säga att jag var grymt imponerad. Tempot på träningarna var betydligt bättre än vad jag kunnat tro. Måste verkligen säga att Hietala verkar vara en riktigt bra tränare, det vägde såklart in i beslutet. Föreningen i sig verkar ha något väldigt bra på gång av det man fått höra.

-          Vad tror du om säsongen då?

-          Det ser riktigt ljust ut. En bra bredd på truppen där även spetsen finns. Många unga lovande spelare som kan ta stora kliv. De unga verkar riktigt hungriga och det är inspirerande. Kul att fler spelare verkar vara på ingång, konkurrens är ju inte fel att ha.

-          Om du fick önska något drömförvärv till FFK då?

-          Jonas Nilsson (TIF) vore fantastiskt att få in. Även Robie Sjögren.

-          Några av dina nya lagkamrater som imponerat på dig så här långt?

-          Wille och Albin tycker jag ser riktigt bra ut. Emil Karlsson måste jag säga har gjort en imponerande utveckling, han kan bli riktigt bra.

-          Vad kan man förvänta sig att få ut av Richard Telleskog säsongen 2015?

-          Jag kommer att bidra med en bra träningsnärvaro och 100%ig inställning. Sen hoppas jag förstås att det ska bli en hel del poäng från mig som hjälper laget. Personligen så hoppas jag på en positivutvecklig för egen del. Det ska bli riktigt kul med en ”riktig” försäsong då mina senaste har förstörts av sjukdomar och skador.

/ FFK

September:

Jättekul att en sån duktig finspångs kille väljer FFK! Välkommen!

ffklover:

mycket snack om denna emil karlsson ?? är han verkligen så bra som de sägs ? tror de är en riktif skröna

Kommentera inlägget här: