Terminator

Rickard Andersson FFK:s egen Terminator. Stenhård i kroppen men ändå smidig som en gymnast. Med en utmärkt inställning och ett naturligt ledarskap på planen så kommer Rickard vara ett nyförvärv som kommer sätta avtryck i den vita dressen.

-          Varför hamnade du hos oss i Finspång?

-          För min egen skull faktiskt. Sen har det varit en bra nivå på de träningar som jag var på innan jag bestämde mig för FFK. Bättre än vad jag kunnat tro, härligt med ambitioner! En bra och hög nivå på allt och riktigt positivt att de unga är så pass duktiga. Innan har man kanske inte förstått vilken seriös förening det är. Ungdomssidan har man ju förstått men inte att det var så här bra på seniornivå.

-          Vad har du för mål med säsongen?

-          Kort och gott att ta en startplats och som lag placera oss så högt upp som möjligt.

-          Vad har du för drömnyförvärv då?

-          Lång betänketid…………. Krille Berg.

-          Vad har du fått för intryck av tränaren (Nicke)?

-          När man inte direkt visste vem han är och såg hur han såg ut så kanske man inte tänkte på en fotbollstränare direkt, haha. MEN verkar vara riktigt kunnig. Det märks på träningarna att det finns en tanke bakom varje övning. Även märkts på det sättet att han utvecklat övningarna till nästa träning. Väldigt seriös och trevlig.

-          Okej! Kul med alla positiva intryck från dig. Något mer du vill tillägga?

-          Ja nämner gärna igen att det är riktigt kul att det är så hög nivå på de unga killarna i truppen!

fotbollsvännen:

Varmt välkommen in i härliga FFK!

Eviga supportern :

Det känns ju helt suveränt kul att få in så många spelare. Suveränt kul är dessutom att gamle tåpajen Jeppe är tillbaka. Lycka till kommande säsong, hoppas den blir helt suverän.

fotbollsvännen:

Härligt att Jeppe är tillbaka! Ville klubben ha Ola Pynnönen oxå?

FFK:

Ola hade varit trevlig att få in, självfallet. Dock valde han TIF i ett ganska tidigt skede. Men som truppen har utformat sig är vi mer än nöjda. Det kommer komma upp fler intervjuer snart med nyförvärv.

Kommentera inlägget här: