Äntligen!! Gameday...

Nu är datumet här, för första fotbollsmatchen för säsongen 13/14 och vi kommer möta Åby IF i Åby på deras konstgräsmatta.

Ett Åby som inför säsongen har hela 14 nyförvärv! och en helt ny tränarduo ifrån Saltängen, men klubbens målsättning är att vara tillbaka i div.4 när säsongen är slut..
Åby har även hunnit med att spela sin första match redan förra helgen då man mötte Loddby i östgöta cupen och vann där med 4-1.

Matchbilden tror jag kommer präglas av att Åby kommer äga bollen mest, men jag både tror och hoppas att vi kommer kunna hitta ett eget spel och skapa ett par riktigt farliga målchanser, då vi kommer med en riktigt stark och bra trupp.

Åbys trupp:
Philip Lundin
Daniel Ascione
Filip Lindgren
Daniel Johansson
Filip Österman
Ludvig Westin
Tobias Johansson
Adam Blomberg-Ågehäll
Lucas Filipsson
Linus Olofsson
Per Molander
Svante Bergehed
Robbin Mattsson
Johan Wiell
Joel Holmlund

FFKs trupp
Jonas
Hürst
Floge
Gustav
Emil K
Emil T
Stenberg
Wille
Albib
David
Ahla
Robin
Molle
Adam
Johnny


Så väl mött på Åby IP imorgon lördag 1/3 med matchstart 12.00

Floge rapporterar

FFK Tv presenterar ett inslag från hockeymatch. Vår reporter på isen Christoffer Floge har tagit er med i in händelsenas centrum och rapporterar direkt från isen och spelet. Njut! Dock ställer jag mig frågan kring den hur han som journalist infinner sig neutral då det infinner sig hån och garv mot motstpelare men de får vi bjuda på. Är även Floge som klippt detta, underbart med ungtuppar som tar tag i saker och hjlälper till.! 
 

hockey from FFK TV on Vimeo.

Marcus Stenberg av MINI OS

Stenberg stod efter mycket kamp och mindre skönspel som segrare nu när MINI OS avslutades under måndagen. Andra platsen delades av Robin Gustafsson och Emil Tapper. Om detta beror på att de var bäst eller helt enkelt var med på allt låter jag vara osagt men jävligt bra jobbat av samtliga inblandade. 

Total slutställning
 
 
 
 

Jäkligt bra jobbat och kul att så många faktiskt tagit det på så stort allvar. Det är viktigt att skapa en vinnarmentalitet i gruppen och med tanke på de tävlingsskallar som finns bör vi nog inte vara oroliga för det.