Sommarlovet snart över

Nu är det bara tio dagar kvar, abstinensen har inte riktigt infunnit sig då början av semestern inneburit jobb på läger samt en utbildningsresa till Halmstad för att bland annat lyssna på nya ungdomsförbundskaptenen Roland Nilsson. Lägg därtill VM som jag sett alldeles för lite av samt att vi kört en gång i veckan så förstår ni att det inte saknats tillfälle för att arbeta med fotboll även om jag haft lite "ledigt".
 
Idag har vi även mäktat med en liten lagaktivitet, förhoppningsvis kommer en massa klipp komma till mig så ska jag leka redigerare någon dag då huset inte behöver arbetas med och således få igång FFK TV igen som legat lite i stiltje. 

Lite nyheter inför hösten i övrigt är att MV:s tränare Hagert kliver av då nya kärleken i Linköping lockat honom till stadsbyte. Så kan de vara och nu arbetar vi för att hitta en lösning så fort som möjligt. 

Som sagt om tio dagar är det dags att dra igång, målsättningen för hösten är ju dels att få laget att bli mer stabilt och slippa detta varannan match syndrom vi kommit in i. Fick även en massa nya ideér efter utbildningsresan vilket jag hoppas ska kunna utveckla vårt anfallsspel. Iofs har vi redan jobbat hårt med just detta men naturligtvis vill vi ju ta ett steg till med. Kan vi även ta oss upp på den övre halvan när säsongen är slut är jag som inte vill prata resultat fantastiskt nöjd med det gäng vi har. Tror även att vi i mångt och mycket kan säga att vi blivit individuellt bättre under 2014 och detta var kanske det viktigate målet när vi startade.
 
Mest spännande är nog fystesterna som äger rum torsdag den 17:e. Undrar hur vi ligger till och vad som är gjort, eller ogjort under sommaren. Att kunna matcha resultaten från Februari tror jag blir svårt men förhoppningsvis kan vi ha förbättrat några resultat. Nu är de dags för Holland - Costa Rica. En av de första matcherna jag kan se i sin helhet detta VM.
Dogmar:

Trevlig läsning!

Murveln :

Tack för sommarnovellen toppen-Tobbe:)

Kommentera inlägget här: