Avancemang i Östgötacupen

Säsongens första derby har spelats och FFK gick segrande ur drabbningen mot reijmyre med 1-0 efter att David henriksson satt segermålet precis innan slutsignalen..

Segern tycker jag är rättvis sett över 90min, där vi har hetare chanser med ett par frilägen, en vänster kanon i ribban av linus, Men reimyre var väl inte helt ofarliga, dom hade ett par långa inkast i framförallt i första halvlek som kunde resulterat i mål..

Det är kul att se att vi kan byta ut ett par spelare från förgående match och under matchen och se att kvaliten inte sänks i spelet.
Även fast det var spioner/scouter från dom andra div.5 lagen i kommunen och såg matchen idag så har vi en hel del saker som vi inte visade idag och ska försöka överraska med under säsongen..


startande elva i FFK

1.Jonas Nilsson, målvakt
2.Svante Thorn
6.Linus Andersson
7.David Henriksson
8.Emil Ferm Karlsson
9.William Låringe Jarehall, lagkapten
11.Gustav Gyllensten
13.Johnny Andersson
14.Robert Ahl
15.Adam Abraham
16.Judy Tutala

Avb.

Andreas Eriksson, målvakt
4.Rashidi Ngoy
12.Moltas Tolliner
17.Idris Teke


Mina stjärnor går till Svante som gjorde ett grymt jobb som mittback och till Emil som fick ta emot den ena smällen efter den andra, men ändå kämpade och slet på mitten.

#1
FFk support!:

Kul och se att ni rulla boll, stabil backlinje där ytterbackarna gör de bra, kul och se Adam verkar vara en grabb som smäller på fast han är mindre. lycka till !

Boban:

Suveränt att se och höra glädjande nyheter från klubben! Heja FFK!

Kommentera inlägget här: