Östgötacupen match 2

Då var det dags för FFk att kliva in i den andra tävlingsmatchen där motståndet var IK Österviking och vi gick segrandes ur den matchen med 9-1.  Mål: David (4) Albin (2) Gustav, Wille och Moltas ett varsin. Assists: Tobias (3) Emil (3) Gustav, Wille och Albin.

 

Vi hade snackat innan matchen att vi inte skulle tappa fokus eller underskatta laget för att dom spelar en lägre division och det gjorde vi inte, Det börja lite rörigt i backlinjen de första 10 min men vi kom in rätt senare där vi gör det bra. Första målet görs utav Albin efter ett väggspel med Gustav, där Albin gör en bra löpning.

 

Men vi gör även 2-0 genom David där han löper ifrån deras försvarare och sätter in bollen säkert, Österviking tar sin bonus straff och sätter bollen i mål och det står 2-1. Men David skulle göra fler mål han sätter 3-1 och 5-1 och även där visar David hur kylig han är framför målet bra. Men innan Davids 5-1 mål, så skulle Gustav få sätta 4-1 målet. 6-1 gör vi genom att Tobias får bollen i mitten och tar med sig bollen några meter och hittar Moltas med en fin långboll där Moltas sätter bollen i mål utan problem efter en mycket fin löpning.

 

Vi startar andra halvlek med 6-1 ledning och även några byten, 7-1 kommer genom David som gör sitt sista mål för dagen. 8-1 kommer genom Albin som krigar sig fram och får med sig bollen på något konstigt sätt genom deras försvarare och sätter in bollen säkert. Och 9-1 målet kommer genom Wille som även han får ett mycket bra inspel från Emil och det var slutresultatet. Men vi får en hörna i slutet där Albin hittar Tobbe bra men tyvärr så missa Tobbe där jag tycker han borde ha gjort mål …

Skönt att vinna andra tävlingsmatchen med en stabil seger där vi kontroller står del av matchen, vi får även inte glömma att det var 7 nya spelare som var med och spela sen Tigris matchen.

Jag vill ge mina stjärnor till David som gör en riktigt bra match med fina löpningar och avslut, och även Tobias och Albin får en varsin stjärna där dom visar kämpaglöd och en jävla vilja, skulle kunna ge flera stjärnor eftersom alla gör en riktigt bra match, men jag sparar på stjärnorna till seriestart. 

//Adam

 
Anonym:

bra skrivit , att dom gav er en bra match kan jag inte påstå

Henke Cash:

Kan tycka att det är mycket märkligt att Österviking gjorde en bra match när matchen slutade 9-1

The Fan:

Bra skrivet Adam! Tycker iaf att österviking var ganska kul att möta,inga efterslängar o skit när det gick så pass emot

Kommentera inlägget här: