"Vi har startat med bra prestationer"

Tre matcher är avklarade och 49 träningar har vi även hunnit med att avverka. Ja inte någon av oss har gjort exakt 49 men Floge ligger iaf på 48 vilket får anses okej. Vi har sedan November pratat mycket, tränat mycket och umgåts mycket och allt detta uppfattar iaf vi som att det gett resultat. Gruppen fungerar på ett väldigt bra sätt och det är mycket garv och skoj runt om även fast vi har haft ett fantastiskt fokus på träningarna. Vi har också under de tre matcher vi spelat fått med oss väldigt bra prestationer, hur tråkigt det än låter så är det just det som är fokus nu och kommer så vara under 2014. Fokus på prestationer och utveckling.


Ofta pratar man resultatmål och vart ska vi hamna i relation till andra och hur många matcher ska vi vinna. Än så länge har vi inte pratat kring ett enda mål kopplat till resultat. Jag tror att det i en trupp med väldigt mycket nya och väldigt mycket yngre killar är viktigt att inse vad som egentligen är det viktigaste. Det är klart att det vore ett jobbigt läge att hamna på någon av de två sista platserna i serien resultatmässigt men samtidigt så spelar ju inte en fjärde eller åttonde plats så stor roll då vi iår tagit beslutet att utvecklingen är prio 1.


Vi är underdogs och det får vi ju till viss del tacka er andra för, men samtidigt så blir många tankar en sanning och det kanske är så att vi är svagast i kommunen av div.5? lagen som i stort sett alla utanför FFK stugan verkar tro. Dock känner vi att vi är på rätt väg, vi har gjort tre bra prestationer, dock ska vi vara medvetna om att det iaf i två av matcherna kanske är jämbördig och svagare motstånd. Alltså nedre halvan av femman och sexan. För vi är ju inte bättre än vår förra säsong, och var slutade FFK 2013? 8? 9?.
 
 
Dock tror jag att FFK på sikt kan ha något bra på gång, hög moral och hör träningsnärvaro och mycket garv är ju A och O på vår nivå. Dessa punkter har varit vårt fokus. Jag tror vi hittat rätt. Därifrån kan vi bygga något jäkligt bra på sikt även på plan. Men jag tror att alla som följer FFK bör ha tålamod. Det kommer slås felpassar och vi kommer både vinna och förlora matcher. Men kom ihåg, vårt fokus 2014 är att bli bättre och utveckla det som finns för att kanske 2015 kunna skruva åt det ännu mer och lägga mer fokus på att lyckas även i tabellen.
 
Nu hälsar vi även Timmo och Linus välkomna till FFK 2014 vilket gör att truppen blir ännu bredare och det finns fler alternativ. Båda kommer även tillföra mycket genom den kompetens de besitter och kunna hjälpa de yngre så att vi kan bli ännu bättre tillsammans. Jäkligt kul att unga motiverade spelare väljer FFK. Det visar att vi gör något rätt.
 
// F.D Il Capitano
En av Alla FD FFK:

Bra skrivet tobbe. Verkar som ni har något bra på g och rätt fokus. Forza FFK

Billa:

Det känns härligt att följa FFK på distans och ta del av positiva texter som denna, jag hoppas på framgång redan denna säsong och att jag personligen får möjlighet att få delta i minst ett derby i alla fall.

d:

Billa du ska sluta med såna här falska kommentarer

Kommentera inlägget här: