Sju matcher av 42 avklarade

Säsongen har dragit in över Grosvad med en jäkla fart rent utsagt. Reflektion och andningshål har inte varit något vi kunnat unna oss ännu med tanke på en massa u-lagsmatcher som cupmatchen mot Derby där vi tog en övertygande seger. Att gå igenom resultat är egentligen inte någon större mening då alla som följer både bloggen och hemsidan är väl uppdaterad över läget resultat mässigt i FFK anno 2014. 

Vi har från dag ett (10 November) egentligen enbart pratat prestation och jag vet att det börjar vara så att folk ute i Finspång stör sig på det. Men helt ärligt? varför ska vi prata resultat och målsättningar utår, vi i gruppen vet vad vi vill och vart vi vill ni. Vi i ledarstaben vet också vad vi vill uppnå med den grupp individer vi jobbar med, förstår faktiskt inte meningen med att snacka en massa inför varje match. Vår ambition är att utveckla individer och få bättre och bättre prestationer, thats it.! Vart de leder oss tabellmässigt är ingenting jag fokuserar på alls.
 
När jag hoppade på det här efter ett par samtal med Björna numera fotbollsansvarig mot seniorlaget och inte längre ordförande så var det några sak jag verkligen brann för. Att få en trupp att jobba med och få folk att komma till Grosvad. Jag vill absolut inte höja mig själv då i stort sett allt det här är Nickes förtjänst men i måndag tränade 14 man i a-laget 15 spelade i u-laget och fyra man ur truppen var och tittade på matchen. Samtliga 33 i truppen var alltså på Grosvad samtidigt i olika former. 
 
Nu ska jag prata resultat, vårt mål var att få folk att vilja komma och träna på Grosvad. Nu ska statistik nörden sätta igång. i November hade vi ett snitt på 11,4/träning sedan dess har vi ökat snittet varje månad. I April var vi uppe på ett snitt på 19,5/träning. Oavsett vart vi slutar i tabellen iår så är detta något jag vet kommer lyfta verksamheten på sikt, och inom ett par år kommer FFK garanterat ha utvecklats till att spela högre upp än vad vi gör i nuläget. Då kanske inte jag och Nicke är kvar, kanske är vi det.
 
Även fast jag inte är Finspångsbördig och känner en massa folk så pratar jag lite då och då med någon som sett oss. Många ger oss otroligt mycket beröm för att vi försöker spela bollen till varandra och via mittfältet vilket kanske inte alltid har varit melodin i div.5. Det är kul, men framförallt är det kul att killarna köpt så mycket av våra ideér och tankar. Nu ska vi bara spetsa till det och bli lite effektivare också. Då tror jag att vi kommer kunna ta några treor framöver. Förra året startade vi exakt likadant. Omgång 4-5-6 blev det förluster, det hoppas vi verkligen att vi ska slippa iår.

//F.d il Capitano
En av Alla FD FFK:

Bra skrivet och helt rätt prioteringar.

Costas:

Premiär match för mig imorn:P första matchen man kollar på FFK. Robin har utlovat minst 2 tunnlar som sista man och tobbe bjuder på sambafotboll antar jag?;)

Jocke Larsson:

Hoppas att ni blir kvar länge som tränare i föreningen, det som påbörjats nu av er är bara början tror jag, behöver inte säga mera, resten håller vi internt !
Allt stöd till vårt duktiga ledarteam, ingen nämd ingen glömd !

Anna:

Ni gör ett fantastiskt jobb samtliga i och omkring seniorerna. Förändringarna ni har gjort är glädjande. Stark jobbat och fortsätt på denna inslagna väg!

Raymond :

Attityd och glädje är viktigt och resultat är oviktigt, skriver ni. Ny förlust idag, men det spelar ju mindre roll då spelarna förmodligen växte som individer. helt suverän filosofi. Degradering till Div 6 är inget misslyckande med andra ord. Forza FFK

Tobbe:

Finns otroligt mycket saker vi kan ta med oss från igår som på sikt kan göra oss bättre. Dock är det i min värld mycket frustration eftersom resultatet är väldigt missvisande. Stjärnorp 5-6 målchanser medans vi säkert har 20 bra chanser och bollinnehav på 65-35. Även fast vi fokuserar på prestation osv, så känns förlusten tung resultatmässigt och skulle den inte göra det skulle jag nog inte hålla på med det här. Dock i ett utbildnings/utvecklingssyfte så hoppas jag vi kan gå stärkta ur detta även fast man direkt efteråt är bitter över att vi varken har rätt attityd till uppgifter eller visar någon större glädje.

Raymond:

Kriga på bara, resultaten kommer till slut om man förtjänar dom.

ffk supporter:

Bra skrivet och fortsätt på denna väg, kommer i framtiden bli bättre prestation och resultatmässigt. Hur ser det ut för Christian, på väg tillbaka? Såg ut som en intressant talang när han spelade senast?

Kommentera inlägget här: