Blacka hemma

FFK rivstartar matchen med en omställning ala Real Madrid under sina storslagna dagar. 1-0 kommer redan efter två minuter där Jesper K är den som hittar nätet. Blacka får omgående en straff som Kim Wall sätter dit, dock är det små marginaler som gör att Adde inte lyckas ta den. Finspång spelar återigen en fin fotboll och nu är det Jeppe "Rockaren" Johanssons tur att avsluta stensäkert och 2-1 efter 6 spelade minuter är ett faktum. "Maskinen" är som vanligt otroligt viktig både defensivt och offensivt.
 
Vi har ännu en gång ett stabilt försvarsspel. Blacka har mycket boll men tvingas ändock slå mycket långt som vår backlinje på ett stabilt sätt lyckas avdramatisera. Blacka har en boll i ribban i ett tidigt skede. Jeppe Karlsson gör en fin prestation och vi går in i paus med en 3-1 ledning.
 
Vi visste att SIF skulle komma ut i andra med en desperation, vilket dem också gör. De är klart bättre än oss första 25, vi blir nog rädda att tappa dem 3 pinnarna. Men tilläggas bör att förutom ribbskottet och de två straffarna så skapar inte Blacka många farligheter. Något skott utifrån men mycket mer är det inte. Att dem är tunga på fasta var ju ingen nyhet.
 
 
William Jarehall gör hittils säsongen bästa match, hur många gula låg han bakom för Skärblacka?
 
Matchen slutar 3-2 och sjätte raka segern är bärgad.
 
Laget är så imponerande återigen, från de elva som startar till dem på bänken. Alla bidrar!
 
Nu väntar en riktigt svår bortamatch mot LIU på tisdag. Vi kommer garanterat ge allt för att få med oss poäng hem, är det något det här gänget besitter så är det vinnarskallar.
Ffk fans:

Underbar seger mot ett väldigt bra lag!

Supportern:

Väldigt bra match, var lite osäker på om ni skulle klara av det mot ett så pass bra lag som Blacka, men det gjorde ni tillslut. Försvaret ser jag som er största styrka och ni verkar ha en imponerande bredd i laget också. För att ta exempel, så fick en spelare som Billa sitta på bänk och en talangfull spelare som Moche fick inte ens vara med. Vet dock inte anledningarna till uttagningarna, men med detta sagt så tror jag ni kan gå långt. Lycka till och Grattis!

saaaaab :

Lycka till i serie finalen mot Liu! Såg att fantastiske Forsner inte var med?

Supportern:

1-1 borta mot LIU är helt klart godkänt! Synd att Jonas inte fick möta sitt lag, kul och se Adam tillbaka i truppen.

ffk fanset :

Härlig seger i derbyt! Vilken fin inställning !:)

Kommentera inlägget här: