Måndag - Äckliga Mollevallen

Måndag och Mollevallen, spela fotboll på en härlig grusplan var tanken när Ola tog sig upp till Grosvad. "- Mollevallen är hal så idag ska vi löpa på den bara", sa coach Stefan med en glad röst när Ola klev in i FFK-stugan. Ola blev då mycket ledsen och gick ifrån att vara relativt glad till totalt förkrossad. Är det något Ola hatar så är det att löpa, det och galna brudar på dansgolvet.
Efter löpningen var det dags för fysträning. Det blev diverse olika övningar där jag själv visade hur man inte ska göra rygglyft och Hutka visade att det där med att lyssna och sedan göra inte är det lättaste här i världen. Hutka förstår dock inte bättre men kanske var det coach Stefan som visade övningen otydligt?

Roliga saker under träningen
- Rasse kunde inte medverka under träningen pga sjukdom men dök ändå upp för att titta på. Dele sa då till Rebwar "Han är väldigt slö" (följt av ett långt ljust skratt tihihihihi).
- Rebwar var på sitt allra bästa humör men lite dålig i magen, han släppte många ljudliga fisar under fysträningen till Antes stora fasa.
- Asim hade på sig en oerhört gul mössa på sig så att han skulle synas i vintermörkret. Herr Asim var mycket stilig i denna mössa och har fått många brudar tack vare den i sina dagar.
- Wille kom och tränade trots att vi tränade utomhus.
- Johan Niklasson var inte där, han behöver inte träna då han redan har den perfekta kroppen för sin dansshow.

Segrare under träningen - Armhävningar med boll
Tävlingen denna träning bestod i att göra mest armhävningar med två st fotbollar. Favoriter till segern var Dele (Den nigerianska fursten) och Rikard (Mannen med mer hår på bröstet än David Hasselhoff). Hutka och jag själv var lite utmanare till dessa två fysiska giganter.
Tävlingen blev väldigt jämn men efter en stenhård kamp var det ändå jag som tog hem tävlingen. Det känns oerhört skönt att visa vem det är som egentligen är starkast i laget. Jag tycker inte att det var någon egentlig utmaning.
Orsaken att de båda giganterna föll var att Dele aldrig blev trött. När alla andra slutade göra armhävningar tänkte han att då borde han också sluta. Rikard hade ett stort handikapp då hans brösthår väger flera kilo vilket medförde mjölksyra efter ungefär 18 armhävningar. Hutka hade nog kunnat vunnit egentligen men han orkade helt enkelt inte.
Wille var mycket, mycket dålig på att göra armhävningar. Han mäktade endast med tre armhävningar. Wille har dock andra goda egenskaper än stora bröstmuskler.Segerligan
11. Fredrik Billström, Dele Fatoki, Ola Pynnönen och Rasmus Sundkvist
10. Josef Gustafsson
9.  Alexander Billström och Andreas Åberg
8. Sebastian Skuja och David Henriksson
7. Kevin Asp och Gerson Silva
6. Dennis Hallestig och Rickard Johansson
4. Rebwar Ameen, Robin Gustafsson och Joakim Svensson
3. William Jarehall, Sigurdur Stockberg, Johan Niklasson och Jesper Johansson
2. Jesper Johansson, Johnny Andersson, Jimmy Siegers och Ramsey Haider
1. Arian Malakuti, Jan Olofsson, Eric Andersson, Niklas Johansson, Stefam Gram, Stefan Strandberg och Martin Hanssson.

Fyra "män" är nu uppe i ledning i segerligan. Det är dock långt ifrån avgjort och jag skulle säga att det finns en 5-6 stycken potentiella segrare.

På lördag ska vi spela match mot Dagsberg, jag kommer inte riktigt ihåg hur dags men det är i alla fall på sköna Sydvallen i Hageby.

Billa