FFK - FK Linköping 2-3 (1-1)

Målskyttar: 1-1 Sebastian Skuja (Bonusstraff) & 2-1 Sebastian Skuja (Bonusstraff)

Laget: Anders Berntsson
Martin Hansson - Rickard Johansson - Fredrik Billström - Andreas Åberg
Joakim Svensson - Josef Gustafsson - Robin Gustafsson - Sebastian Skuja
Rasmus Sundkvist - Jesper Johansson

Avbytare: Oscar Hedkrok, Sigurdur Stockberg & David Henriksson

Trots förlust mot ett bättre motstånd gör vi en stark insats. FK Linköping var det bättre laget, det är inget snack om det. Dock står vi upp oerhört bra och släpper inte till många målchanser i matchen. Roligt att se oss spela bra fotboll där även vi lyckades skapa många chanser. Rasse hade två frilägen och sigurdur var nära att sätta en frispark men då valde jag att stå i vägen. Vissa tyckte att vi borde fått en straff men själv är jag tveksam till det.
FK Linköpings segermål kom i sista sekunden efter ett snyggt anfall där deras duktige #8 Fredrik Nilsson löpte sig fri och satte bollen i mål. Surt att de ska avgöra i sista sekunden när vi är nära att nå straffläggning. Dock var det enligt mig inte orättvist även om vi borde gjort mål i matchen.
Kul att se hur säker Skuja är från straffpunkten. Han har satt alla sina straffar hitills och jag tror att det är 5 st. Robin och Josef var på hugget idag och gjorde det riktigt bra mot skickligt motstånd. De fick den otacksamma uppgiften att ta hand om #8 i FK Linköping men han fick inte mycket ytor att spela på. Rickard fick hoppa in på mittbacken denna match och gjorde ett mycket bra jobb där. Alla i laget var dock bra idag vilket krävdes mot det tuffa motståndet.

Westlife-Robin går från klarhet till klarhet. Det gör ont att möta Robin på mitten. Han har blivit en viktig kugge denna säsong, både på planen och i omklädningsrummet.


Josef visar att även division 3-motståndare har stora problem att möta honom.  Här är han med division 3-stjärnan från TIF Nicklas "Falken Sneijder" Hallestig.

Rickard som har spelat division 3 förr i tiden (Vilket Reine påpekade noga flera gånger) visade verkligen att han spelat mot skickligt motstånd förr. Det sitter fortfarande i för den evigt unge försvararen.

 
Skuja är lika säker som den store Fransesco Totti från straffpunkten. Nu går vi alla och väntar på den första chippen.


Billa