Träning den 28/29/1-2012

28/1
Löp dags, en tidigt lördag kl 9.30 drog tre tappra vapendragare en löprunda ifrom av intervall varv uppe på Hårstorps hala kvarter. Efter 45 minuters effektiv löpning var vi tillbaka och Niclas "Falken" Hallestig konstaterade att han inte var i samma from som när han satt på bänken i div 3 för Torstorp. En stor eloge till Nicklas J och Niclas H som deltog trots tidigt uppgång och dåligt väder! Som Steffe C brukar säga, "det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder".
29/1
Söndags passet bjöd på mer folk och gamla legender som Sigge satt på sidan med sin nya vänn "mr X" och pratade om "kukigheter". Sigges nya vänn "mr X" vet vi inte så mycket om, det ryktas om att han var och kollade på Steffe Grams träning för att hitta en eventuell ersättare till Mourinho som ska lämna Real till sommaren. Mourinhos flytt påpekade David snabbt bara är ett rykte. Vi tränade på vändningar och spelade sedan match. Tempot var lågt och många fick inte ordning på sin kordination. En del hade även dagen innan dragit på sig "dubbeldanssjukan" vilket hämnade vissa moment.  Hoppas på att fler dyker upp till dagens träning! Extra + till Dennis Antioquia som stundtals spikade igen kassen, kul och se!
De som vi vet saknas är Robin som är och letar fru i Thailand, "Ensam Svensk man Söker" ,  Niklasson och Gerson som tofflar (?) , Ramsey som spelar dator och Stoffe som efter helgens utgång hade fått napp och ett ligg med linköpings största tjej slitit upp sin gamla krigskada i ryggen som han dragit på sig under sina år i lumpen 66.
/ Vid pennan O