Inför Kurdiska - FFK

Helgens match mot Sturefors förlorade vi med ynka 0-1. Ett reultat som enligt mig inte speglade matchbilden alls, vi förtjänade minst en pinne i den matchen. Men nu är det bara att blicka framåt!

På onsdag reser vi till Linköping för att försöka bemästra de hittills obesegrade kurderna.

Preliminär laguppställning:

Andreas Ericsson
Rickard Johansson - Rebwar Ameen - Dennis Hallestig - Gerson Da Silva
Niclas Hallestig - Robin Gustafsson - Sebastian Skjua - Jakob Lidberg
Oscar Hedkrok - David Henriksson

Avbytare:
Robert "Köttarn" Remning
Ramsey "Ronaldo" Haider
Mathias Lilja

Jakob, Robert & Lilja har under matcherna i U-laget bevisat att de är värdiga en chans i A-laget, "Kobbe" med sin vilja och briljans när det är dags för "mackor", Robert med sina muskler och målfarlighet (3 mål på två matcher) och Lilja med sin passion för sporten samt sin livsfarliga vänsterdojja.

Frånvarande:
Robie Sjögren har problem med benhinnorna och Kevin Asp är försvunnen.
Rasmus Sundqvist, David Gustafsson, Fredrik Billström m.fl saknas pga studier.
Studenten Max Hellberg lider utav hälsoproblem. Har inte bara gått upp i vikt, han har även börjat röka. Citat: "Det finns inget bättre än att vakna varje morgon och få ta dagens första cigg"

Tänkte ge er kära läsare skytteligorna för A- och U-laget.

A-laget: Nicklas Jonsson 2 mål. Oscar Hedkrok, David Gustafsson och Rebwar Ameen ligger på en delad andra plats med ett mål vardera.

U-laget: Robert Remning och David Henriksson ligger på en delad första plats på 3 mål. Tätt efter ligger en hel drös av spelare bestående av Gerson Silva, Stefan Gram, Andreas Eriksson, Elvedin Sejfic & Victor Wall på ett mål vardera.


//David Henriksson