Första träningen

Jaha då var det dags för första träningen. Tennishallen var lokalen för kvällen och matchspel och presentation av Johnny.

Vi fick använda alla 4:a omkädningsrum för uppslutningen var över förväntan. 34 spelar kom på träningen där några var provspelare,befintliga spelar och även några av våra 97:er som vi lyft upp iår för i första hand bilda en stomme i U-laget och förhoppningsvis utvecklas ännu mer.

Några av dom som kom var skadade eller sjuka så vi var 28 spelare som skulle köra träningen. Johnny började träningen med att presentera sig själv och berätta lite om hans målsättningar med klubben och seniorlaget. Det märktes på en gång att han har en klar bild av vad han vill och det stämmer mycket bra överrens om vad spelarna och klubben vill uppnå på kort sikt och lite längre perspektiv.

Under matchspelet så märktes det att vi var många och att vi var ovana att spela med varandra och speciellt inomhus. Var helt okej tempo ändå men spelet var sådär. Dock kan man inte förvänta sig mycket mer eftersom det var första träningen med mycket folk.

Man märkte ändå att det finns en hel del spelare som har boll i sig och efter tidens gång tror jag att vi kan få ett slagkraftigt lag såväl inomhus som utomhus.

Vi kommer köra onsdagar i tennishallen och söndagar på bergska fram till nyår och lite in i januari iallafall. Sen kommer vi öka dosen träningar och upplägget kan ändras då vi närmar oss seriestart och träningsmatcher.

För er som inte var med sist även om ni är sjuka eller skadade kom gärna upp o kolla och se vilka grabbarna är och visa att ni är en del av laget:)

Nästa träning ska jag försöka få till 5 snabba frågor med Johnny som jag kan presentera här.

Over and out//Costas
The Fan:

Toppen Johan! :)

Billa:

Härligt att du är på gång Costas!

Kommentera inlägget här: