Silly season

Nu börjar det bli dags för årets silly season. Så som det låter på ryktena kan det gå vilt till på finspångs spelar marknad. Många som funderar omkring vart dom ska spela inför nästa säsong.

I FFK har vi ännu ingen klar övergång men heller ingen som jag vet ska lämna. Jag ska försöka hålla mig uppdaterad angående det här gällande FFK men även lite hur det går för våra andra lag i kommun.

Jag kommer bara skriva klara övergångar som jag vet om då jag inte vill starta rykten eller skriva något som inte stämmer.

Det jag vet är iallafal att Lotorp har fått en (ny) coach i form av Björn Karlsson som dom senaste åren spelat en del i a-b lag och även varit en slags lagledare.

Som sagt försöker hålla er uppdaterade.

//Costas
Undrande :

Nån intressant som provtränar ?

Liverpoolaren:

Björna är en kanonkille,hoppas det går bra för honom,precis som det gjorde när han lirade i FFK!

Till Costas::

Kommer studenterna från Örebro spela nästa säsong ? Dom var ju väldigt framträdande i slutet av säsongen!! Utan dom hade nog blivit tufft att klara sej kvar..

Costas:

Tyvärr kan jag inte avslöja vilka som provtränar då det kanske blir fel mot deras nuvarande klubb.. Dock kan jag säga att det är ett antal som har kört i några veckor nu som ser riktigt intressanta ut..Kan vi knyta dom till oss så är det spelare som tar plats i stommen i startelvan förmodligen.

Angående studenterna så vet jag faktiskt inte. Dom är väldigt bra att ha men jag tycker inte att det ska vara som förra året där dom i stort sett bildade stommen i laget. Inget illa om dom på något sätt men det är att föredra att ha spelare som kan vara med hela säsongen och kan vara med o träna i stort sett varje träning.

Anonym:

Håller med Costas om "Silly session tränande",bättre att inte skriva namn. Bara hoppas intrycket blir så bra att de ser att FFK är en fin klubb! Hoppas även att "studenterna" vill köra nästa säsong,då de alla har klass men framförallt hjärta för klubben!

Rif:arn!:

Nu är vi äntligen klara för uppflyttning! Kan lova att ni kommer få det tufft mot oss...

Billa:

Jag har hört rykten om att Skuja gått till Lotorp och att även Ola Pynnönen gått dit, stämmer detta Costas?

Berntsson:

Ja det stämmer Billa :-) Robbie har även gått till oss. :-)

FFK Forever :

Faan,vad synd :( kommer att saknas... Känns tungt. Bara att gratta Lif till dessa fina spelare/killar

Vänsterkanten:

Riktigt synd,speciellt nu när klubben verkar vilja satsa lite mer. Gillar ju grabbarna,så kan bara beklaga men önska lycka till

Svart-vitt själ:

Både Skuja & Ola är väl från Lore från början,synd att de inte är kvar i ffk,de hade behövts.

Costas:

Jo ryktet stämmer tyvärr. Dock har vi förhoppningsvis ett par namn klara inom några dagar. Jag är personligen inte orolig speciellt om vi får dessa gubbar till oss.

Billa:

Är inte Skuja från FAIK?

Svart-vitt själ :

Du har rätt (som så ofta) Billa:) Klart Skuja är från Faiks fina ungdom. Dribblade bort mig med att han och Ola lirat i Lif förrut:)

YNWA:

Nån annan som kag hoppas fortsätter är "gamle" Dennis Larsson. Han såg oväntat bra ut sista tiden bär han kom med & laget började vinna. YNWA

LFC:

Grattis till nyförvärvet! www.svenskafans.com/lindofc.

Lycka till gurra och ös in mål för FFK

Även från Lindö FF:

Gurra är riktigt bra framåt,fint nyförvärv! Lycka till

Costas:

Kan bekräfta att vi fått 2 helt klara nyförvärv idag.. Erik "g-son" från sonstorp och Gustav från lindö:) mer info kommer imorn på bloggen

Forza FFK :

Va härligt:) duktiga spelare dessutom! Forza FFK:)

Kommentera inlägget här: