Söndagsträning

Söndag... För många en segardag där man bara reser sig från soffan för att hämta pizza. Så är dock inte läget för några från seniorsidan i FFK längre.

Träningen börjar vid 19:00 och även nu som sist hade vi väldigt god uppslutning. Vi var uppdelade i tre lag och två målvakter där vi var 9 utespelare i varje lag.

Blått,Gult och grönt har jag gör mig att det var? Blåa hade fått ihop något slags dreamteam och snackade om att dom skulle gå obesegrade genom hela träningen. Det satte dock gula laget stopp för redan i första matchen och vann med 1-0.

När det gäller träningen märks det fortfarande att vi är ovana att spela med varandra och spelet är inte helt 100%. Det kompenserar vi däremot med att alla kämpar som tusan och smäller på varandra o springer som dom har eld i baken.

Jag tror jag aldrig har sett vår gammelman Johnny HA sprungit och kämpat så som han gjorde igår, vilket är jäkligt kul att se att det finns ork i den gamle "gubben";)

Något som jag uppskattar mycket är en sån grej att när det blir för rörigt eller för hårt spel så går Johnny(coach) in mellan matcherna och ger en del tips angående spelet. Det gör att man kan tänka till en extra gång och upptäcka om man gör fel.

Kommer inte på vad jag ska skriva såhär en tidig måndagsmorgon men hoppas ni får lite information om läget i laget iaf. Glömde bort frågorna med Johnny så får ta det på onsdag istället.

Over and out//Costas
Costas:

Notera att jag var ,ed i det gula laget:P

Sir Johnny H_A:

Det var faktiskt en bra fart på träningen o kul så se bra kvalité så länge folk orkade, får vi jobba med det här gänget 2-3 år kommer va vara bra, riktigt bra, himla skoj som ålderman som Johan riktigt uttrycker det, att få se ta del av en dy generations framfart o satsning i klubben, detta blir den andra stommen jag ser växa upp, haha jag lät visst gammal där :D

Pojkarna över 35 :-):

Framtiden ligger alltid hos ungdomen men för att de ska lyckas behövs härliga äldre killar...som FFK har några guldklimpar av och ska vara tacksam för! :-)

Kommentera inlägget här: