Försäsongs start

Efter en tuff säsongs där vi varit på det berömda håret att åka ner till 6:an så är det nu dags att ta nya tag inför en säsong som vi hoppas och tänker kämpa hårt för är bättre än förra.

Träningarna börjar med ett inomhuspass på onsdag där vår nya tränare gör debut. Vi har lyckats med att knyta till oss Johnny Asklöf som alla i finspångs regionen troligen vet vem det är.

Att vi lyckas med att få en så bra tränare med dom erfaranheter han har är otroligt roligt och jag vet att grabbarna är riktigt taggade för att visa vad dom kan. Tror och hoppas att vi kommer köra lite tuffare träningar med lite högre krav på alla.

Känns som det är en annan dynamik i truppen och att vi kommer ha roligare nästa år då vi förhoppningsvis är bättre tränade och kommer vinna lite mer.

Frimånaden börjar ju snart men jag vet att det redan jobbas stenhårt med att försöka få några nyförvärv till FFK. Hoppas att alla stannar kvar och är redo att kämpa om en plats i laget.

Tänkte ni skulle få en liten update om hur det ligger till nu innan vi börjar träna. Ska försöka uppdatera bloggen så mycket jag kan vad gäller träningar,cuper,nyförvärv och även bara lite babbel ibland.

//Costas