Årets sista och viktigaste match FFK - Linköping United

Preliminär startelva för FFK
 
Jonas Nilsson
Johnny Andersson - Fredrik Billström - Dennis Hallestig - Rickard Johansson
Max Hellberg - David Gustafsson - Dennis Larsson - Sebastian Skuja
Jesper Johansson - Ola Hasselgren
 
Avbytare: Oscar Hedkrok, Nicklas Hallestig, Robert Ahl och David Henriksson.
 
Nu är det äntligen dags för säsongens sista match. Matchen kunde knappast vara viktigare. En plats i division 5 står på spel vilket är både nervöst och spännande. Matcherna under slutet av säsongen har varit roliga att spela. Alla i laget har verkligen höjt sig och visat hjärta. Även om det inte ser så snyggt ut alla gånger så har det varit en stor skillnad att spela nu mot i början av säsongen. Alla springer i 90 minuter (+tillägg) och försöker dra sitt strå till stacken. Vi kommer stärkta ifrån två raka segrar (rekord denna säsong?) och kommer göra allt för att förlänga sviten. Ingen i laget vill spela i division 6 nästa säsong!
 
Även om denna match har en stor betydelse för oss i laget och föreningen så är det enligt mig inte det viktigaste om vi vinner eller förlorar. Det viktigaste för FFK är att efter denna match börja bygga ett mer stabilt lag inför nästa säsong. Ett lag med spelare som stannar kvar i laget hela säsongen och inte slutar bara för att man blir petad en match. Det är dags för ungdomarna i klubben att ta steget upp i seniortruppen. Misstagen som gjordes förra gången FFK hade många ungdomar i klubben som började bli redo för seniorspel får inte göras om. Samtidigt som FFK måste satsa på ungdomarna hoppas jag att ungdomarna visar framfötterna och ser detta som en chans att få slå sig in i A-laget.
 
/ Fredrik Billström
Anonym:

Väldigt bra skrivet,som vanligt med viss sans av Billa. Lycka till idag,kämpa ända in i kaklet! /FFK Forever

FFK supporter:

Lycka till idag !

FFK fans:

Grattis grabbar! väldigt bra gjort efter den struliga säsongen att vinna de tre sista! STOR eloge till många,studenterna som visar lagkänsla och ställer upp,"gamlingarna" man alltid kan lita på,våra nya boys,alla har visat hjärta & dragit åt samma håll! Forza FFK!

Costas:

Fan vad gött att vi klara det gubbar. Nu hoppas jag alla är taggade för nästa säsong och lägger ner det hårde jobb som krävs för att inte vara i samma sits nästa år:) Men vi vilar upp oss lite innan tycker jag:)

FFK e finspångs goaste:-):

Måste säga att FFK är ett härligt gäng som det är skönt att se lira! Synd att säsongen är slut men hoppas folk fortsätter. Även kul att se att att andra utflyende med stort FFK hjärta lyckats bra på sina håll,Josef & Ola givna i Tif,Jonas grejade kontraktet med LIU & nu håller vi tummarna för Karre & Billa i Pars i kvalet!

Götlaborg:

Vart tog Rasse och Rebwar vägen under hösten? Studier och jobb har väl aldrig hindrat hjältar förr...:)

FFK framtid?:

Vad händer nu då? Jag skulle önska att vi satsade något mer. Klubben måste visa att man vill behålla killar som de duktiga vi har som nu tränar med Tif. De plockar ju några varje år,inget konstigt eftersom de är bättre men visst skulle det vara kul med en egen satsning? Lagkänslan hos oss tror jag är svårslagen faktiskt. Med satsning menar jag både på och utanför plan...FFK Forever! OBS:Jag vill verkligen tacka våra härliga ledare och spelare för den här kämpainsatsen i år!

Undrande:

Vilka är det som tränar med tif?

Support.:

Sjukt härligt att se att en så kompetent tränare som Johnny är klar för FFK. Bra start på nästa års säsong:)

FFK framtid:

Ett härligt gensvar av ledningen att göra klart med Johnny redan nu:) med en så populär & kompetent tränare borde chanserna vara stora till förbättring :)

Grymt kul:

Grymt kul med en meriterad tränare:) kanske en liten presentation och lite frågor till honom skulle va nåt på bloggen ?

Billa:

Jag tror att bloggen skulle må bra av att någon i laget, exempelvis "Costas" tog över bloggen igen.

Costas:

Ska vi kunna ordna.

blue giant:

Ang de som tif vill ha i år så antar jag att det är Hutka & Halle

Kommentera inlägget här: