Intresseklubben antecknar!!

Ja det kommer mer, När det finns något intressant att skriva om...
 
Jag anser inte att det är intressant att veta exakt vad som händer på våra träningar då det ofta är samma sak. Fotboll,fys,fotboll. Torsdagar är det gymnastik på medley vilket inte heller är kul kanske!?
 
Sanningen är att jag inte har tid att skriva efter varje träning.
 
Något som däremot är jävligt intressant är att förslagen till serien har kommit. Vi hamnar förmodligen i Div.5 Mellersta med följande lag.
 
1.Finspångs FK
2.BK Hird
3.Norsholms IF
4.Reijmyre IF
5. Saltängens BK
6.Slätmons BK
7.Sonstorps IK
8. Stjärnorps SK
9.Sturefors IF
10.Tallboda IF
11.Tannefors IF
12. IFK Wreta Kloster
 
Detta innebär att det blir 2 lokalderbyn iår vilket är riktigt kul, brukar alltid bli heta bataljer där vad som helst kan hända. Hoppas självklart dock att striden är i toppskiktet iår för alla finspångs lag. Ska bli intressant att se vad Reijmyre har att komma med och vad dom kokar ihop för hemligt lag där ute i bushen.
 
Ska bli skönt att även kunna kalla några andra för Bönder för en gångs skull;) Speciellt herr storbonde Ottoson själv. Går rykten om att han ska lägga ner sin karriär som snickare för att börja föda upp bjärvar. Även fast jag försökt förklara att det bara är ett fantasidjur från serien/filmen Pistvakt så är han helt bestämd över att han ska bli miljonär.
 
Tycker serien ser helt okej ut där det inte riktigt är något lag som sticker ut varken nedåt eller uppåt. Känns som alla kan slå alla. Har dock en liten känsla av att Sturefors kan bli farliga iår. Dom har en jävla kämparanda därute och om dom fått behålla samma lag som förra året tror jag dom blir riktigt farliga.
 
Kommentarer på hur serien ser ut och kanske någon tippning om hur det slutar!?
 
Tänk dock på vad ni skriver. Då jag börjar bli gammal och (vuxen???) så tillåter jag ingen smutskasting på barnnivå.. Lite jävelskap är alltid kul bara det är med glimten i ögat:)
 
Ut och in// Costas