Vi rullar på.

Två träningar till har nu genomförts och de har börjat rulla på och 20 man tog sig till Bergska i söndags för att kämpa vidare i tävlingen. Passen ser väldigt lika ut och fokus är ju naturligtvis som sig bör mycket spel även fast vi även jobbar med grunder som ska finnas med när vi väl kommer utomhus, och så en del fys.

Har nu även fått besked om hur cupen kommer se ut och vi kommer redan i Mars spela fyra tävlingsmatcher, tyvärr medför ju detta att några träningsmatcher måste ställas in. Ett krav i cupen är att matcherna spelas på konstgräs så det är ju tur att kommunen tagit beslut på en ny plan nu. Dock lottas inte matcherna förrän den 10/1 vilket förmodligen ställer till det för rätt många lag i planeringen men så kan de va. 

Lovade att uppdatera lite om tävlingen vi har. Är ju ett sällsynt sofistikerat poängsystem som finns och sedan har vi tävling i antal nollor hos målvakterna samt skytteliga. Tänkte därför ge er ledaren eller ledarna i varje kategori.
 
Poäng tävlingen

Albin leder på 10 poäng vilket innebär en rad med två vinster på träningarna samt två andra platser.
Är en del som ligger och nosar på 9 poäng bland annat jag själv så ska nog rigga lagindelningen idag trots att de är Hietala som sköter den.

Antal nollor

Jonas står på 15 och Adde som missat en träning ligger 5 bakom men de är tight och kan gå fort om man missar träningar.

Skytteligan 

Där delar Daagh och Bahram ledningen på 5 mål. Dock kommer jag göra minst tre idag och gå förbi.

Avslutning på denna tävling är sista träningen innan julfesten den 21/12. Mer info julfesten kommer på söndag. Blir ju en heldag med besök i Turbinhallen för att kika på hockey på eftermiddagen och sedan en massa julmat och julklappsbyte som prisutdelning på kvällen. Kul tycker iaf jag. Går även rykten om en småtrevlig efterfest. Vill man vara med på denna heldag så är de bra om man är med och tränar lite innan och kanske blir aktuell för några av de extra priser som ska delas ut. 

// F.D Il capitano