Mustaschkampen

Hallå där,
 
Ett antal av oss i laget har kommit fram till att vi självklart ska vara med och stödja kampen mot prostatacancer genom att vara med i mustasch kampen.
 
Den här ideen kom sig av att en av våra gamla rävar Niklas Johansson som nu spelar i C-laget var med på vår årsfest. Under näsan hade han en riktigt härlig typisk 70 tals musch. Vi noterade detta och undrade varför han såg så otroligt snygg ut. Dom kör  en "tävling" på jobbet där ett antal är med och sparar mustasch fram till ett visst datum. Alla som är med lägger 100 kr och om man bangar eller råkar raka av sig mustaschen under tiden får man lägga 200 kr i potten istället, alla pengarna skänks sedan till cancerfonden.
 
Vi tyckte att vi absolut inte kan vara sämre så Jag,Stenberg,Hietala,Robin,Hutka och några fler tog upp den här utmaningen och kör fram till vår julfest den 21 december. Vi hoppas att fler ska hoppa på och utmanar även samtliga lag i kommunen att haka på det här och göra en rolig grej som även stödjer en god sak.
 
Tanken är att vi ska köra att alla i laget som är med får skicka en bild till mig som kommer upp här på bloggen varje vecka för att se hur odlingen går. Sedan korar vi en vinnare på julfesten som kan gå ett helt år med äran att kalla sig FFK:s fetaste Musche. Ni får jättegärna vara med och skriva vem ni tycker har snyggast mustasch med en kommentar. Även stödja den här saken genom att odla en mustasch själva och lägga ut en bild på finspångs fotbolls gruppen på facebook.
 
Vi var tvugna att slätraka oss för att ingen skulle kunna fuska så här kommer dom första bilderna på hur det ser ut från grunden. Jag själv som inte varit slätrakad på 4 år känner mig nästan ledsen..som att förlora en lem av sig själv. Men men allt för kampen.