1-1 på Kungsberget

Så nu har man fått sortera intryck och funderat lite kring saker och ting. För min del har de varit en heldag då jag for direkt till zonträning på Karlberg i Linköping så det blev en lugn billresa hemma med tid för mer analys.
 
Förutsättningarna behöver jag inte skriva ut nu när jag faktiskt fick ihop ett bra inlägg gällande inför. Samma lag som fanns med där var också det som ställdes på benen när vi tog plats på Kungsbergets för dagen jämna och gröna matta som dock hade en del att önska gällande hårdhet.

Matchen:
 
Vårt mål görs av G-son i den 23:e efter att vi faktiskt lyckats etablera oss på offensiva planhalva under en längre period, Ola lyckas hitta en bra yta för andra bollar och fördelar boll vilket gör att vi kan ha kvar bollen länge i anfallet. Bollen går tillslut ut till högerkanten och Ola tar en bra löpning och kommer in i straffområdets ytterkant och spelar ett bra hårt inlägg som G-son möter och sätte dit säkert. Ett jäkligt bra mål helt enkelt.

Dock hade vi under de första 20 minutrarna ganska stora problem defensivt. Adde räddar oss ett par gånger då de kommer igenom vår försvarslinje som saknar djup och centrering. Vi pratade innan matchen om överflyttning och den funkade bra dock hamnar vi under den här perioden på linje ganska ofta. När vi pratade igenom detta vid en skada och tydliggjorde hur det skulle fungera så blev det också en jäkligt stor förbättring och backlinjen är riktigt bra från minut 25 fram tills minut 80 då jag blev tvungen att gå in där.
 
I andra halvlek är vi bra och skapar mycket chanser. Vi blir också två man mer sista 10 och har väldigt bra chanser att avgöra men lyckas inte. Tyvärr är det likt säsongen i övrigt bra fram tills bolluslingen ska dit. Det jag i detta tycker är positivt är att många chanser skapas då vi gör det vi faktiskt pratade om innan matchstarten. Vi vinner boll i bra ytor och får snabba omställningar. Vi ligger i rätt positioner för att dels kunna rulla på backen men även hitta lite längre alternativ och detta gör att vi vinner mycket andrabollar.

Sammanfattning

Många gör bra insatser och egentligen vill jag ge beröm till hela laget. Tannefors är bra och hade med det bästa lag de kunde få ihop och laget ligger på en fjärde plats. De som faktiskt gjorde de mest positiva insatser var Adde i målet och även Stenberg i backlinjen, G-son och Ola ligger otroligt bra i sina positioner och gör en bra match båda två. Ja egentligen skulle jag vilja plussa för alla idag, men då känns man sådär larvigt positivt men så är fallet. VI borde ha vunnit med tanke på chanserna men samtidigt så hade vi kunnat ha 0-4 i baken efter 20 om inte Adde storspelat. Pratade lite med Jonis Pekkala som lirar Tannafors efteråt och 3-3 hade kanske speglat matchern mer än 1-1 så det får sammanfatta detta. Det kändes iaf jäkligt kul att göra sin första match på bänken och kul att de blev en bra insats.
 
kul, riktig kul så sammanfattar jag allt. Och nu är de två träningar 17:45 tisdag och torsdag och match 15:00 mot Norsholm. Förhoppningsvis kan vi avsluta med två grymma träningar och en bra match, eller rättare sagt. Nu SKA vi avsluta med två grymma träningar och en bra match.
 
--------------------------
 
Tannefors - FFK 1-1 (1-1)
 
Målet gjordes av Erik Gustafsson. 
 
En väl genomförd match där lagen hade olika perioder. Mycket positivt att ta med till veckans träning och till matchen mot Norsholm nästa lördag
 
Mer info kommer