Skön hemmavinst !

Då var det dags för en till hemmamatch och motståndet stod för Hageby IF som hade vunnit en del matcher nu i slutet, och vi visste att det skulle bli en tuff match mellan 2 lag som kan lira boll, om man skulle följa statistiken så var vi inte så starka hemma där vi bara hade tagit 4p tills Hageby matchen.

Hageby började med att göra 0-1 direkt nästan och det var inte första gången det händer i en match vi måste vara mer vakna direkt i början. Men efter deras mål är det vi som äger matchen totalt vi skapar chanser efter chanser det var bara en tidsfråga när 1-1 målet skulle komma och det kom några min senare utav Bahram, vi fortsätter att rulla boll och 2-1 målet gjordes utav Wille efter ett fint anfall, 3-1 kommer strax efter då David är först på returen och glidtacklar in den?

Det var dags för 2 andra halvlek och vi kom överens om att vi inte skulle vara för bekväma nu när vi leder med 3-1 och det vart vi kanske? Hageby pressar och vi börjar slarva och dom gör 3-2 och är det laget som äger en del boll 2 halvlek, men vi skapar lite chanser då och då och genom en kontring gör Bahram bort målvakten och lägger dit 4-2, Dom lyckas sätt in 4-3 men jag minns inte hur, Hageby hade ett par chanser i slutet men utan resultat vi kanske hade lite tur att dom inte gjorde 4-4?

Första halvlek var nog den bästa halvlek FFK gör, där alla tar jobbigt och verkligen jobbar för varandra, men 2 halvlek blir vi lite för bekväma men ändå lyckas hålla ifrån och inte förlora, Starkt! 3 rättvisa poäng.

Matchens stjärna: Bahram Khorami

Nästa match är lördag borta mot Wreta Kloster.
#16
en enkel supporter:

Tycker Ffk! går från klarhet till klarhet, riktigt kul:)

Kommentera inlägget här: