Lite tankar om FFK

Det är som sagt mycket positivt som händer i föreningen just nu. Vi lyfter gärna (av förklarlig själ) nyförvärven som kommer eller kommit in i klubben. Men något som vi verkligen inte ska glömma är att de allra flesta yngre killar valt att stanna kvar. Förutom Christoffer Floge som valt att testa lyckan i SIK. Inom föreningen så finns det ett stort antal unga som kommer att ta stora kliv redan i år, det är min övertygelse. Vi har ett gäng från 99-laget som redan gjort bra ifrån sig i seniorsammanhang. Fler kommer underifrån. Vi har flera i truppen som kommer att ta kliv, stora sådana. Jag vill inte nämna någon eller några enstaka namn då det faktiskt finns väldigt många som har potentialen att utvecklas. Vissa i år, vissa nästa år och andra om kanske tre år.

Tillsammans med det äldre gardet som kommit in så bildar det en fantastisk mix i gruppen och som jag tror kommer att skapa en hel del problem i Nicklas laguttagningar, förstås positiv huvudbry. Men det är kanske inte det viktigaste, de kommer få möjligheten att lära och snappa upp av de mer rutinerade pjäserna.

FFK-seniorer fortsätter på Nickes och Tobbes inslagna linje med 3 träningar i veckan. Jag tror att vi nu under försäsongen verkligen kommer att bära frukt från föregående säsong. Tycker faktiskt att det redan visat sig på träningarna hittills. Tempot är helt okej för den här tiden på året. Dock är det under serien vi förhoppningsvis kommer att kunna visa hur bra tränade vi är. Både på det fysiska-planet och sett till själva spelet.

Truppen är bra redan nu, men kan såklart bli bättre, allt annat vore naivt att säga. Det finns några pjäser som är sugna, för att inte säga väldigt sugna. Sätter vi dem så kommer vi spetsa truppen.

Fler korta intervjuer är på intågande.

Snart börjar säsongen på riktigt.

/ FFK

September:

Härlig text... .-) Fortsätt det fina jobbet i klubben!

Anonym:

Tack , absolut 😃

Kommentera inlägget här: