Wille klar för minst ett år till...

En av årets och kommande års absolut viktigaste nyckelspelare har bestämt sig för att stanna i Finspångs Fotboll Klubb. Ledarstaben och föreningen i stort är självfallet riktigt glada över detta beslut. Trots kraftiga påtryckningar från bland annat seriekonkurrenten från landet, Sonstorps IK.

-          Vad säger du själv William Jarehall, vad är det som gör att du vill stanna?

-          Jag har fått en utveckling under det här året som jag själv inte kunnat förutspå. Nicklas Hietala har hela tiden pushat mig i rätt riktning. Vill man utvecklas så finns alla möjligheter under Nickes ledning. Sen att vi har ett ungt spännande lag gör ju inte beslutet svårare. Det känns verkligen som hela föreningen är inne på ett positivt spår som kommer att ge eko inom fotbolls Finspång framöver. Tråkigt att Tobbe har lagt av men jag tror verkligen Nicke kan leda laget på ett utmärkt sätt. Han är både kunnig taktiskt och socialt duktig.

-          Vad tror du om kommande säsong då?

-          Den kommer att bli bättre än förra säsongen, vi måste bara täppa till mer bakåt och bli effektivare framåt. Låter klyschigt men så är det.

-          Hur ser du på spelarna som tillkommit?

-          Fredrik Billström kom ju redan förra året men med Jonas Forsner och Rasmus Sundqvist så får vi in tre bra spelare men framförallt killar med hjärta för klubben. Att dem väljer att komma tillbaka visar ju på att klubben tagit hand om dem innan. Sedan har vi flera nya spelare som ser spännande ut.

-          Har du några ”önskenyförvärv” ?

-          Jesper Karlsson från Grytgöl vore riktigt kul att få in då jag både känner honom och att jag tycker att det är en väldigt bra spelare. Av det jag sett utav Richard Telleskog (LIF) på träningar så hoppas jag verkligen att han skriver på, jag tror han kan tillföra mycket.

-          Den truppen vi har då, vem eller vilka blir årets utropstecken?

-          Albin tror jag fortsätter ta stora kliv men Moltas Tolliner tror jag kommer ha den största utveckling. Måste även säga Emil Karlsson, om han tränar…

Då tackar jag för samtalet med WIlle. Under närmaste tiden så kommer också flera nyförvärv att pressenteras här och på hemsidan.

/ FFK

Jul med Ulf:

Ingen kommentar om den nya killen från Torstorp, Ayaz? Han är ju fastnålad överst på hemsidan så måste ses som en prestigevärvning.
För övrigt, stort lycka till med framtida värvningar och även kommande säsong.

supportern :

Jättekul läsning o kul att Wille blev kvar! ! Har Tobbe slutat alltså? Både som tränare o spelare eller? Jättestor förlust isåfall, Tobbe/Hietala var ju en suverän kombination. FORZA FFK!

FFK:

Hallå. Som det står i texten så kommer det upp nyförvärv inom kort =) Tack så mycket!

Jul med Ulf igen:

Det är ju suveränt med julpynt kom jag på. Ska klubbhuset utrustas med något fint?

FFK:

Ja tyvärr. Som det ser ut nu så kommer Tobbe inte att spela. Absolut så var det en bra kombination. Tror dock att Nicke kommer att greja detta galant. Bara att titta på vad han lyckades med i Reijmyre.

FFK:

Haha jadu, bra fråga, får passa den frågan vidare.

supportern :

Tack för snabbt svar Antero,som vanligt härligt att läsa dina väl balanserade texter. Synd att Tobbe lämnar,han förde laget klart framåt o det är tur att Nicke fortsätter,grymt uppskattad!

FFK:

Tack så mycket =) Ja så är det. Men det kommer bli bra. Och laget kommer att ta kliv framåt. Många unga som har ett års mer erfarenhet.

ej sikare:

Tobbe slutar o Hutka byter till "fel" sida bron,nån annan som är klar att lämna? Hur var det med Bahram?

Anonym:

Floge lämnar till SIK. Angående Bahram är inte jag rätt person att svara på frågan. Hoppas du kan respektera det.

Anonym:

Oki, självklart måste man hålla sig till vissa regler i en förening,hoppas på nåt vis det löser sig med Bahram, hans snabbhet är väldigt ovanlig på vår nivå...

Anonym:

Hur ser det ut för Albin och Adam då för kommande säsong? då dom brukar hålla ihop och är tajta vänner va jag har förstått.

Tobbe:

Ja som ni skriver så väljer jag att kliva av. Ska bli pappa igen i Maj och har helt enkelt inte tiden till detta då familjen blivit drabbad redan denna säsong.

Angående spel så har jag varken sagt ja eller nej men vill inte ha en säsong till som 2013 där jag inte kan göra något helhjärtat blir fel mot allt och alla. Jäkligt kul att de händer mycket och hoppas naturligtvis att det blir ett kanonbra år.

FFK:

Förstår. Jo Albin och Adam tränar på. Det ser bra ut. Albin har dock varit småskadad. Ja dem verkar trivas ihop vilket såklart är kul 😃

Supportern:

Hur ser det ut för Timmo & Linus blir de kvar? Samt Christian Moche, har hört att han vill till Norrköping och spela?

suppoortern:

Hur ser det ut med målvakterna? Ska Jonas fortsätta, har vi någon målvakt nästa år?

FFK:

Timmo vill uppåt i seriesystemet så vi får se var det landar, hoppas såklart att han stannar! Angående Linus så har jag förstått att han bli kvar. OM inte någon NHL-klubb snor honom efter sin succé i FAIK Hockey.

Målvaktsposten ser intressant ut. Jonas är numera hängiven målvaktstränare. Vi har i nuläget 3 målvakter. Håller det inte för omöjligt att det kan ansluta någon mer de närmsta dagarna.

Pantern :

Hoppas Jonas fortsätter spela oxå,tycker han blivit bättre o bättre sista åren! Och jätte kul att han satsar som m tränare, en brist vara idag

Kommentera inlägget här: