Att vara nykär i sitt fotbollsspelande!!

 
Sen jag kom till föreningen så har det varit rätt rörigt runt seniorlaget, huvudtränare som inte dyker upp, snål träningsnärvaro, nytt folk man inte kan namnen på från träning till träning, hela tiden ny startelva till matcherna..
Är nog bara under sensommaren/hösten 2012 vi hade samma startelva ett par matcher i rad och där vi även spelade riktigt bra fotboll..
 
 
Jag är nu inne på min tredje säsong i FFK och jag kan ärligt säga att jag njuter av att tillhöra föreningen och att vara en av spelarna i seniorklubben denna säsongen..
Dels har vi fått ett tränarpar som enligt mig är grymma, bra träningar, en riktigt rolig och bra blandning i laget av äldre, yngre, folk som tar stor plats och folk som tar mindre plats, men där alla gör något..
Där vårt tränarpar har fått in en mentalitet att vilja vinna på träningar under matchspel,dom har hittat en bra blandning av alla träningar vi gjort, kört fys/styrka och löpning ute redan från dag 1, när man kan vara ute och inte som vanligtvis försöka börja med sånt i februari när det är som mest snö, is och kallt och en annan sak dom gjort/haft som förslag är att vi ska hitta på saker utanför fotbollen som lag, individer och det känner jag har varit en riktig lyckoträff på dom sakerna vi gjort än så länge..
Jag tror alla kan instämma på att dom känner sig väldigt många % bättre och starkare som fotbollspelare än när förgående säsong slutade..
Nu säger jag inte att vi kommer vinna någon serie i år, men jag hoppas och tror att vi plockar fler poäng än året innan, gör mer mål och framför allt släpper in mindre mål ;) och att vi har påbörjat nåt riktigt bra till framtiden..
 
 
//Jonas

 

 
Olympiern :

:) kul att läsa! Att hitta glädjen är nyckeln till mycket i livet,inte minst fotboll. Och Jonas är en av topp 3 i div 5!

Kommentera inlägget här: