MINI OS rullar på

Efter två stenhårda tävlingar  så har spelarna fått vilat från träning under söndagen för att ladda inför dagens intermatch. Men först ska vi summera lite vad som hänt. 

Under onsdagskvällen var det curling. Efter ett par sena återbud begav sig 14 curlinglirare till himmelstalund för att skjuta sten på is. Blandad kvalité och resultat gav dock segern till de två lite äldre lagen som ställdes på benen.
 
Resultat curlingen: Robin, Jonas och tysken mot Chrille, oliver och Judy: 9-3

Hietela, bönne, Albin och Stenberg mot tapper, floge, Johnny och idris: 5-3.

 


I lördags var det dags för steg två i tävlingarna. Curlinglirarna plus fem till begav sig till Skärblacka för att mäta krafterna. Ja några curlinglirare ersattes av nya fräscha spelare då baklår och curlingtummar gjorde det svårt att återhämta sig på så kort tid. 

I hockeyn spelades det iaf unga mot gamla och som sig bör gick gubbarna segrande ur detta också. 11-5 skrevs slutresultatet och dett medförde att de yngre fick skära grönsaker till lördagkvällens tacos. Förmodligen såg vi Fillipinernas främsta hockeyspelare på isen tillsammans med en av Tysklands minst tekniska målvakter, dock måste jag säga att han överglänste kollegan i det andra målet. Sedan måste jag säga att se den utveckling Judy stod för från första till sista skäret var det som imponerade mest på mig från sidan. Ska även tilläggas att styrelsen bjöd på tårta när laget kom tillbaka till stugan, ett bra och väldig gott initativ måste sägas.


 
 
Idag är det som sagt dags för internmatch. 27 kallade spelare som kommer lira 3 x 25 inne på Åby IP klockan 19:30.

Utöver vår trupp får vi även med Siegers och Richard Johansson från c-laget som kommer stötta upp samt att Timmo och Linus som även var med på hockeyn kommer vara med och lira och träna vidare med laget. Linus och RIchard som nog var dom två mest lysande stjärnorna under hockeyn måste tilläggas.
 
Ställning inför sista delen i laget är denna. Mycket står på spel i denna ärorika tävling. Kanske silver som alla svenska idrottare är så nöjda över. Kanske allergi medicin så man inte får vara med i premiären. Vem vet. Seger ger tre poäng och förlust 1. Kommer bli ruskigt spännande på Åby IP idag.

 
 
Kommentera inlägget här: