Lägesrapport från FFK Stugan

Efter en lång? vila, ja iaf längre än vad jag under mina år som spelare varit med om så är verksamheten återigen igång. Vi har hunnit med fyra träningar under förra veckan och tempot har varit förvånansvärt bra måste jag säga. Vi har även tagit chansen att under semestertider lyfta upp några 99:or samt en 00 i träning vilket varit kanon för oss tränare. Vi har kunnat skapa en bredare bild av de spelare som kommer underifrån och har fått se dom i spel mot seniorer. Tycker alla gjort det bra. Men iofs, de är 15 iår och då bör man kunna hävda sig i en seniorverksamhet.
 
Vi har varit mellan 15 och 25 på träningarna och kört på ganska tufft, ska även tilläggas att vi hunnit med att genomför fystester med lite blandat resultat. Är kul att se att många har skött sommarträningen på ett bra sätt och mest nöjd är jag att vi överlag presterar så bra på beeptestet. Förhoppningsvis kan vi vara lite piggare över hela matcher i höst.
 
Som sagt så går träningen vidare, tre pass denna vecka och sedan Brukscupen på lördag. Blir säkert en kul grej om man uppskattar den typen av aktiviteter och mest av allt hoppas jag att vi går igenom turneringen utan skador. Sedan väntar kanske den viktigaste delen i uppladdningen nämligen matchen mot Blacka nästa tisdag. Där ska vi försöka skruva upp tempot och verkligen få igång benen inför omstarten mot Ljungsbro. Förhoppningsvis kan vi redan från början göra bra prestationer och bli jämnare under hösten. 

Det är inte bara inom ledargruppen det har blivit lite förändringar. Svante kommer lämna oss för studier i Helsingborg så vi önskar honom all lycka med detta. Gurra har märkt att tre barn och 18? företag tar med tid än vad han räknat med, han kommer fortsatt finnas med men kommer i första hand finnas med runt u-laget. Adde har som jag nog tidigare nämnt haft stora problem med sina tummar och kommer därav finnas med som utespelare i höst. Detta gör att det kanske kan röra sig lite i truppen, ev att vi får in någon yngre eller någon utifrån. Dock har vi ändå ca 30 spelare att röra oss med så vi är mer än nöjda med det som finns.
 
Vi går en spännande höst till mötes och förhoppningen är att vi kan få med oss lite jämnare prestationer och få något jäkligt bra att bygga vidare på under 2015.
Kommentera inlägget här: