3 Matcher spelade !

Lite kort om dom 3 senaste matcherna!
Tannefors 4-1 FFK: Vi börjar bra första 15 där vi trycker på genom David och Linus och har en del chanser men deras målvakt står för ett par fina räddningar, vi fortsätter försöka rulla boll längs marken som vanligt men sen börjar Tannefors ta över matchen där dom gör 2 mål, sedan får vi Linus utvisad första halvlek.
Andra halvlek går vi ut och startar bra där vi gör ett par byten, men det märktes att Tannefors var ett mer fysiskt lag en oss, FFK:s mål kommer utav Tapper.
Stjärna: Albin

FFK 4-8 Sylvia: En match som vi alla har längtat till kanske lite för mycket? Vi börjar oförväntat bra där vi gör 1-0 genom David som får en fin boll utav Linus redan efter 2 min, 4 min efter gör vi 2-0 genom Linus nästa på samma sätt bara att han får bollen assisterad utav David denna gång vrålet från publiken efter 2-0 målet var något enormt, tippar även att Sylvia själva vart förvånade.
Eter att ha startat bra så tar Sylvia över matchen som förväntat där dom gör 2 snabba mål, då bestämmer vi oss för lägga första straffen som vi tyvärr missar, Sylvia gör 2-3 då tar vi andra straffen och som Wille sätter fint 3-3 stod det nu, men sedan rinner det iväg då det märks att Sylvia spelar högre division, dom rullar boll fint och bjuder även på några fina mål, men vi ställer upp bra och visar att vi försöker.
Stjärna: Albin

FFK 2-2 Studenterna: En match som vi behövde ta poäng i för att visa att vi hänger med där uppe, Studenterna ligger även 1a. Matchen börja lite segt tycker jag inga direkta chanser men sedan trycker vi på genom David som gör riktigt fina löpningar men tyvärr utan resultat, Studenterna gör 0-1 genom hörna strax innan 1a halvlek tar slut.
Efter några ord från tränarna går vi ut 2a halvlek och vet att vi kan vända vi trycker på direkt men får tyvärr inte in bollen, dom gör 0-2 efter ett fint mål, dom fortsätter trycka på skott efter skott men utan resultat, vi gör 1-2 genom David som förtjänar att göra mål efter att ha slitet och jobbat för att göra mål, han gör även 2-2.
Skönt att vi i alla fall kunde få med oss 1 poäng mot serieledarna som kommer fortsätta va på toppen.
Stjärna: David
Pagge:

Bra skrivet o bra va av matchens stjärnor!

Kommentera inlägget här: