Hemmaseger mot ett bra Wreta Kloster

Då har säsongens första tre poängare på grosvad kommit och det var genom en 3-0 seger mot Wreta.
 
Man kan tro när man ser till resultatet och tabelläget för wreta att det var en klar seger för vår del, men wreta var riktigt tuffa att möta och minst lika bra som oss under större delen av matchen, men det som gick till våran fördel var nog att vårat självförtroende och viljan att vinna var större denna gången.
 
Det är en fröjd att få vara målvakt i FFK säsongen 2013/2014 då alla verkligen sliter som djur under 90min, täcker skott och verkligen gör jobbet oavsett hur trött eller position man har.
 
Jag ser verkligen fram emot den matchen när det blir ketchupeffekt på alla våra skott och lägen, för jäklar vilka chanser vi skapar av våra forwards i första hand. Men även sättet vi låter bollen rulla på är kul att se och jag önska nästan att någon hade haft min vinkel ifrån matchen och filmat vårat 3-0 mål gjort av Albin på nick, för det var verkligen klass och kvalité på precis allt från första passningen till inlägg, nick och mål.
 
 
Nu är det inte match förnst lördag för A-laget, då vi möter serieledarna Tannefors i vad jag tror kommer bli en riktigt bra match för fotbollälskare, men U-laget har två härliga matcher under veckan(måndag borta och onsdag hemma, se kalender för tid) och väntar fortfarande på sin första tre poängare, men den är verkligen inte långt borta..
 
 
FFK, en klubb mot en spännande framtid!