Premiärvinst.

Den första segern är bärgad. Kollektivet och att vi är tränade för 90 minuter bäddar för denna seger. Jovars, Addes reflexräddning hjälpte ju oss förstås på traven. Matchen är en typisk premiärmatch. En del nerver, en del övertända spelare och så blåste det en aning på Grosvad, kanske inte så ovanligt dock. Brokind är inget lag som kommer att åka ur femman, det finns inte en möjlighet.De är bra, stundtals. Vi är aningen bättre under de flesta delar av matchen. Vi har bud på fler mål. Idag är det marginalerna imot på den fronten, men vad gör det när det ändock blir seger?
 
 
Richard Telleskog tok-nickar in segermålet efter ett vackert inlägg servad av Albin Svensson. Hela laget gör en gedigen premiärmatch, de som i mina ögon sticker ut något extra är Wille ( andra halvlek) och Forsner."Jepparna" gör det bra på topp och när det väl lossnar så skulle inte jag vilja lira i motståndarnas backlinje... Men som sagt många som är bra, Skuja serverar frisparkar på ett sätt som får Pirlo att blicka avundsjukt.
 
 
Nu är denna match glömd och FFK laddar med en träningsvecka och U-lagspremiär där grabbarna som inte var med ska visa Nicke att han har fel. Det är en tuff bortamatch i helgen som väntar, på Ekvallen, mot ett svårslaget Vånga som också vann sin premiär. På den lilla och troligtvis hårda planen, där dem inte ämnar något åt slumpen.
 
FFK vs Brokind 1-0
 
Mål: Telleskog
Ass: Albin. S