Seriepremiär 2015

Nån plattmatch har varvats med imponerande resultat mot tufft motstånd. Som sagt FFK är bra, svårt att säga något annat just nu. Vad är dessa matcher värda nu, tja, inte så mycket. Vi vet vad vi kan man det är nu vi ska tampas om poäng, de viktiga poängen. Behåller vi ödmjukheten och kör på det klassiska (utjatade) men så sanna epitetet "en match i taget" så kommer det bli hur bra som helst.
 
Då A-plan inte är duglig för fotboll, nej inte ens div 5 fotboll så väljer vi att spela på konstgräset imorgen den 25/4 14:00 mot Brokind.
 
Dessa killar ska ut och göra jobbet imorgon...
 
Adde E - Troligtvis seriens just nu hetaste målvakt.
Johnny W- Seriens allroundaste fotbollsspelare, fantastiskt duktig, Forsner- Giganten från Nyhem, släpper ingen över bron.,Skuja- En blick som kommer så väldigt rätt i den defensiva positionen, one touch Sebbe., Ahl - Den gedigne, gör i princip aldrig en dålig match
 
Telle - Galen skalle, borrar ner och kör, en vänster som når till vånga.,Wille - Den galante, vem är Messi?, Rikard - Stark, intelligent, rullar på backen., Albin - Posiotionssäker, defensivt otroligt viktig, börjat ösa in mål!
 
Jeppe K - Skjuter bättre hårdare än nån annan... Jeppe J - Rutinerad, smartare löpningar än forwards i Allsvenskan, målskytt.
 
Ers: Tapper - Alltid all in, glädjespridare som inte tvekar inför en närkamp., Emil.K - Bra på det mesta, ruggigt tillslag med precision. och Molle - Snabbare än Usain Bolt, boll-touch som få.
 
Kom och stötta! 14:00 på Arena Grosvad!
zsupportern!:

Härligt att ni skrev lite inför! Lucka till!

:

Bra skrivit! Vart har vi kapten och Adam?

Anonym:

Även billa

insider :

Ryktena går att Adam är och prova spelar för en Makedonsk klubb.

elektrikern :

Härligt att se några återvändare i vita tröjan! Lycka till marängerna!

Anonym :

Även moche, lycka till idag ni andra!

Kommentera inlägget här: