Försäsongsträningarna fortgår

 
 

Efter att ha tjatat I snart 2-3 veckor på vår nya bloggansvarige så tar jag nu  som vanligt saken i egna händer..(Jaja, jag bjuder på den)

Vi är nu uppe i en mycket tung period med hårda och intensiva träningar 4 dagar i veckan.
En nedbrytningsperiod som headcoach Hietala beskriver det.

Lite varierat med folk är det men dock ligger snittet runt 16-18 pers per träning vilket jag tycker är jäkligt kul då vi ändå kör så pass hårt som vi gör.

Sedan måste jag även ta upp hur skönt det känns att snöra på sig fotbollsskorna och kliva ner på vår grymma konstgräsplan på Grosvad..
Tydligen har vi redan gjort oss osams med vaktis på Grosvad, för vad vet jag inte, men jag skulle inte bli förvånad om det är Albin som gått förbi och sagt några spydiga ord.. Kartig liten kille det där..

När vi ändå är inne på Albin så har vi en ny tävling efter träningarna, "närmast ribban" (skall ej förknippas med Hietelas gamla BK-tävling "först till ribba"!!) där den som skjuter bollen längst ifrån ribban får slänga sig naken I snön efter träningen..
Igår stod det (inte helt oväntat) mellan Albin och hans Hårstorpsbroder Adam, där Adam gick segrande..
Innan dess hade även Jonas "coach" Nilsson förlorat och båda två gjorde fina snöänglar utanför stugan till alla hockeymammors förtjusning på parkeringen..
Video finns men har blivit messbombad av Albin hela natten som hotar mig att det skall hända hemska saker om filmen hamnar på bloggen.. Vi får väl se senare iår om han sköter sig..

Annars kommer nog de efterlängtade nyförvärvsintervjuerna snart och även bastuhörnan I ny tappning..

Väl mött sålänge!

/Captain#10

 

Albin, vaktmästarnas skräck..

.  

HA:

Ser farlig ut den där Albin, sett han köra tungt på gymmet nyligen.

Captain#10:

jo, farlig är han och humör har han.. Dock skulle han behöva gymma mer för att bli ännu mer skräckinjagande..;)

The winner over joppe:

Han är en otäck jävel!!!
Men väldigt snygg!!

Kommentera inlägget här: