Tre debutanter och 3 poäng...

Som rubriken täljer, inte bara det, utan två av debutanterna valde att vara totalt respektlösa och göra ett varsitt mål. Skulle vilja sträcka mig så långt och säga att det faktiskt är klassmål. Arvid Larsson sov var en av killarna som gick rakt in i elvan kom helt fri med målvakten och väntade ut han, vred upp kroppen som att han ville slå en osjälvisk passning, för att hur säkert som helst rulla in den vänster om Väderstads-målvakt. Inhoppande Adel Jadouha behövde två touch, sen small det i nätet bakom nämde målvakt. Skottet var inte helt olikt Jesper Karlssons, då kanske ni förstår hur bra det var?!
 
Med hela sju spelare borta så skulle den här matchen verkligen visa hur vi står rent breddmässigt. Det svaret Nicke får måste vara en tränares dröm. En första halvlek där vi är det bättre laget, det känns dock som vi känner lite på varandra. Vi blir lite ivriga att slå den avgörande bollen, dock så bjuds vi in att slå den så det är inte helt konstigt ändå. Olle Lundberg visar det han gjort i U-laget, ett lugn i uppspelen där han vill hitta fötter. Denna matchen lirade han ihop med Skuja och dem höll ihop det riktigt bra. Moltas Tolliner som faktiskt inte varit med i truppen i princip någon A-lagsmatch kommer in och visar med sin speed och teknik vilken bra fotbollsspelare det är. Han gör ett mål och spelar också fram till ett annat.
 
Väderstad bjuder inte upp till någon fotboll, utan den långa bollen låter allt som oftast tala. I första halvlekens sista minut får vi en hörna. Wille ordagrant trycker in den med huvudet och domaren blåser för halvtid. Otroligt psykologiskt skönt att ha med sig in i halvtidspausen.
 
Hietala korrigerar en del saker i paus. Vi rivstartar den andra halvleken. Mål i 48, och 50:e minuten, efter två riktigt vackra framspelningar av William Jarehall. Just Wille har tillsammans med mittfältskollegan, den briljante Johnny (Andersson) Wallin tagit över mitten totalt.Till skillnad mot SIK och Sturefors så spelar vi nu en fröjdig fotboll. Telleskog som vikarierar som vänsterback gör det riktigt bra. Stabilt i 90 minuter. Överlag så sitter försvarspelet där Sebbe är den som kliver fram och går i täten.
 
Nu på lördag väntar Norsholm hemma, ses där...
 
Vi gnetar på...
 
 
 
Anonym :

Ni suger spelmässigt, så var lite ödmjuka va.. lycka till i 4:an nästa säsong det behöver ni.

Billa:

Tack!

Anonym:

Suger hellre spelmässigt än i duschen som ni :)

CONNY LÅRINGE:

Att spelet inte klaffat hundra procent kan jag vara den första att hålla med om.Att ifrågasätta våran ödmjukhet är dock ändå att ta i.För ävon om spelet inte alltid stämt så har ödmjukheten och lagmoralen alltid varit på topp därav har vi segrat även när spelet inte varit på topp.Att du önskar oss lycka till i fyran får vi tacka för. Tycker dock att det är lite tidigt att ta ut den segern.Men vill du diskutera ödmjukhet så ring eller titta förbi i stugan så tar vi en fika/mvh conny

Anonym :

Med ödmjuka menar jag att ni hyllar medelmåttiga prestationer för mycket, det är klart man vill att spelarna ska känna att de gör något rätt och så att de får självförtroende, men för att kunna ta nästa steg så bör man också ge lite kritik, så man kan försöka höja sig till nästa match eller träning. Annars tycker jag ni jobbar på bra med eran breda trupp och det har inte minst visat sig på resultaten. Conny det gör jag mer än gärna. :)

Antero:

Intressant nivå på konversationen. Att tala i prestationer när man 9 av 10 segrar och få det att låta som att vi gör något galet och hyllar hej vilt. Så är nog inte sanningen va? En match kan man bryta ner ganska så hårt. Är försvarsspelet bra, var hymla om det? Har vi hyllat vårat offensivaspel senaste matcherna? Nej för det har inte varit bra. Med det menar jag inte forwards i sig, utan från hela laget.

Vissa lag är det svårt att göra en fotbollsmässig prestation emot, pga att man möter ett bra lag.
Vi pratar inte i termer om division 4, vi tar en match i taget. Mer än halva säsongen kvar. Vi har släppt in 3 spelmål och fem på fastasitutioner, varav två straffar. Det är en ganska intressant läsning kan jag tycka. Kanske att det är där vi lägger fokus på prestation, vad vet jag?

Det finns ingen anledning att ta ner våra spelare på jorden, det gör dem så bra själva! Det är det som är så fantastiskt med denna grupp, vilket gäng, trots att det är så många olika typer av människor.

Vi kommer träna hårdast i sommar, det kommer förhoppningsvis ge frukt. Men först en viktig match på lördag hemma mot Norsholm, som inte är helt oädla. De står på 7 poäng men har två¨matcher mindre spelade, och en forward i toppen av skytteligan.

Ses där...

Vi gnetar på..

Melker:

En "fantastisk" prestation, "speed", "klassavslut" och en trupp en tränare "drömmer" om. Antar att det är i förhållande till div 5 vi talar om. Oklar nivå på femman nu för tiden dock. Ja kanske är ute och cyklar... vem vet...

Antero:

Eftersom vi spelar i femman så är det så klart de man syftar till. Att ta saker i sitt sammanhang är att göra enkelt för sig.

ffk fanset :

Helt rätt Antero! Tycker spelet var hyfsat och inställningen 100 % hittills o det kommer man långt på. Att prata om div 4 känns inte viktigt,även fast allt gått vägen hittills,två förluster så är är ju Liu förbi o blacka nästan ifatt. Dock ska självklart säsongen hittills hyllas,allt annat är förstås oxå trams. Ffk är ett bra div 5 lag helt enkelt! Lycka till framöver!

CONNY LÅRINGE:

Till anonym.
Bloggen är till för familj vänner supportrar samt övriga intresserade.Referaten som skrivs är våran syn på just den matchen,inte samskrivet med motståndar tränare/spelare utan en, om något enögd analys av just den matchen.Om man höjer eller berömmer en spelarer har det inget med ödmjukhet att göra utan den känslan man fick under matchen.jag håller med om att kritik kan vara befogad men det måste nog du också hålla med om att i det fallet är inte bloggen rätt forum.det får tränare ta med berörd spelare i enrum.hoppas att du är nöjd med detta svar annars får det bli en fika och en trevlig diskussion irl som ungdomarna säger väl mött/conny

Anonym:

Ikonen Ingemar Stenmark fick efter ännu en slalomseger frågan av en reporter: hur kommer det sig att du har så mycket tur just nu? Stenis kom med det finurliga svaret:ja,det är konstigt det där,ju mer jag tränar,desto mer tur har jag... :)

Anonym :

Jag är hemskt ledsen över det jag skrev, jag menade absolut inget illa. Utan jag älskar den här bloggen och den här föreningen och unnar dem all framgång och hoppas verkligen FFK kan ta steget till 4:an för första gången, men jag ville bara skriva om hur jag kände och fick ett mycket bra svar så jag är absolut nöjd. Bra jobbat hittils både truppen och ledningen hittills och lycka till i framtiden! :))

FFK:

Varför vara anonym om du älskar bloggen och föreningen??

Blacka nr 2:

Kul det här att ni kritiseras för bristande ödmjukhet. Som jag ser det så är ni inte seriens bästa lag,ni har inte ens fått det att funka som önskat hittills. Men däremot har ni seriens bästa inställning och just det här med ödmjukheten! Så för vår del hoppas jsg ni tappar det :)

Kommentera inlägget här: