Snöstormen som tog med sig korthuset...

Klockaretorpet byggdes under perioden 1975–1985. Området består av huvudsakligen hyresradhus samt enstaka villor och ett fåtal flervåningshus. En stor del av radhusområdet ritades av Hans Gade.
 
IK Klockaretorpet grundades 1978 och spelar fotboll i division 5 på "Klocket IP" i anslutning till Borgsmo IP. IKK har genom åren pendlat mellan div 4 och 7. 2014 var ett framgångsrikt år med dubbla seriesegrar för seniorerna, uppstart av en fotbollsskola samt upprustning av Klocket IP
 
Till matchen... Lite som väntat inleder IKK med ett stort bollinnehav. Då vi ligger riktigt bra i positionsspelet (Som Nicke och Tobbe började älta redan förra året) så skapar de faktiskt inte någon riktigt farlig målchans första 20-25. Faktiskt knappt på hela halvleken. Dennis som fick chansen i mål idag gör en gedigen och stabil insats. Vi i FFK sticker upp med fina kombinationsspel och bra fart i omställningarna. Matchen vinner vi med 5-2. Grabbarna är riktigt bra första 40 för att ha en lite sämre period sista fem av den första halvleken. Det är fina mål FFK bjuder på, matchensspelare Albin Svensson gör nog det snyggaste. Ett klass-avslut upp i nättaket.
 
Till den andra halvleken blir IKK lite aggresivare i spelet och gör faktiskt match av det. Vi hade lerdningen med 3-0 men de lyckades reducera till 3-2. Vi gör dock 4-2 ganska så snabbt så det kändes ganska lungt, tan att förglömma förra helgens nederlag. Vi gör 5-2 och gör som helhet en kanonmatch. Idag är det ingen som faller ur ramen utan alla visar Nicke att det kommer bli svårt att spika "elvan" till premiären. Albin två nya mål igen. Behåller han fokus så kommer det bli en riktigt rolig säsong för han och FFK;s del. Rasmus S åker på ett rött-kort för snack, att IKK;s målvakt inte blir utvisad och bara får Gult-kort kan bara domaren svara, verkade som "Klockets" ledare höll med.
En väl genomförd match, från Dennis i målet, till Billa i försvaret till Wille på mitten till "Jepparna" på topp och all de andra!